|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Metal yüzeye, çelik rotora floropolimer kaplama, epoxy kaplama yapabilecek biryer biliyor musunuz?
Rotor; ![]() Teşekkürler. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Ilk defa duydum merakla takip edicem
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Biryer buldum ama çok büyük yüzey kaplama işleri yapıyorlar. Benim bir iki ufak parça işimle ne kadar ilgilenirler bilmiyorum.
Bir de DuPont™ StreaMax™ var. Onu Türkiye'de uygulayan yeri bulsam bir şekilde ikna ederim diye düşünüyorum. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Gebze Organizede biryer vardı ama çook uzun zaman önce görüşmüştüm.. İsmini de hatırlayamıyorum..
Teflon kaplama yapan yerlere sorulabilir.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
Haklısın. Yarın teflon kaplama yapan yerlerle bir görüşeyim bakalım. SC rotoru olduğu için de yüzey önemli. Bir de kaplama kalınlığı meselesi var tabi. Malum sıfır çalışıyor rotor. Yeteri kadar ince ve pürüzsüz bir yüzey kaplaması yaparız derlerse teflon kaplamacılara da kaplattırılır aslında.
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett Son Düzenleyen o.b.k; 27-09-2011 23:23. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
|
Polikim polimer Erişim | Polikim Polimer ve Kimya Sanayi A.Ş. Teşekkürler. Gebze diye arayınca daha rahat buldum. Yarın arayıp görüşeyim bakalım. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
ben bu firmayı biliyorum da, teflon kaplama yapan başka bir firmaydı..
Polikim sanırım kaplama yapmıyor.. Siz yinede bi sorun..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
polikim polimer gosb'da değil bu arada gebze üzeri e-5 yan yolun bir arka sokağında ....
gebze'de genelde plastik ve kimyasal ürünler imalatçı - ithalatçıları bulunuyor. uygulayan yer bulmak için derinlemesine araştırmak lazım. polikim de imalatçı diye biliyorum ... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Polikim getirin bakalım, uygulama da yapıyoruz dedi.
Kafsan yaparız, işimiz bu dedi. Turbelco'dan teknik birisi dönecek bakalım. Korumaks'a ulaşmaya çalışıyorum. Ankara'daki hakan metal, ankara bronz gibi tefloncular sadece satış yapıyorlarmış. Bu işin Ankara'da olmayacağını anlamış bulunuyorum. Bunlar arasında en bu işi yapacak gibi gördüğüm kafsan oldu. Gidip görüşelim bakalım. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: loading..
|
şu yurtdışından gelen jackson değilmi bu?
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
Evet o
Bu şekilde taktım denedim ama yüzeyden dolayı basınç kaçağı var ve IAT yükseliyor. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|