|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: W124 300E
|
Uzun zamandır B-Mpv tarzı bir araç almayı düşünüyorum.
Nissan Note 1.6 AT Tekna için birçok yabancı kaynakta olumlu şeyler okudum,Tr deki versyonlarında bence tek eksiği Cruise Control ve ESP. Bu aracın yakıt,yedek parça,konfor ve sürüş özellikleriyle ilgili bilgi verebilirmisiniz. __________________________________ ....... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: bazooka24
|
1,5 DCİ TEKNA DİZEL 2009 model 186000 yaptım ön takım oem debriyaj oem hiç değişmedim bugun sattım çok memnun kaldım
__________________________________ TEAM PAŞAOĞLU ECU FAST http://www.facebook.com/media/set/?s...4136794&type=3 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
dizel tercih et benzinliden uzak dur yakar ama iyi kaçar..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Tercihim otomatikten yana olacak,genel olarak araba için ne diyebilirsiniz?
Dayanıklılık,kalite vs.vs... __________________________________ ....... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Honda Civic Type-S, Nissan Qashqai 2.0 dCi
|
biradere almak için incelemiştik. dıştan güzel duruyor. ama içte kullanılan malzemenin kalitesi evlere şenlik. hemen her yeri sert plastikten yapmışlar. benim birader ürün tasarımcısıdır. note için oyuncak araba demişti
![]() bunun dışında özellikle arka koltukların yatırılmasıyla elde edilen bagaj hacmi hiç fena değil. nissan note yerine, honda jazz öneririm. fiyat farkı var biraz ama honda'nın malzeme kalitesi çok daha iyi. __________________________________ HONDA TECH / / Ankara Honda Service & Tuning Garage |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
__________________________________ ....... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: .
|
Arkadaşım 2011 diesel aldı yakıt konfor herşeyinden memnun.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Benim iki tane arkadaşım kullanıyor ikiside kız, öle paldır küldür kullanıyolar hiç bişey olmuyor. Benzinli otomatiği iyi kaçıyor. malzeme kalitesi falan bana iyi gelmişti. Ama benzinli yakıyordu.
Kullanan arkadaşlar daha iyi söyler ama bence alınır araba. İçide ferah ve geniş. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
cok yakın arkadasımzda var siteye üye cok aktif deil görünce yazar
aracı dizel 1.5 2008 60bin civarıdır km si arka koltukları cok iyi ön koltukların arkasına açılır kapanır masa koymslar. bagaj cok büyük deil yakıtı cok ideal. yüksek oturuş pozisyonu insanı yormuyor. genel haliyle aracından memnun. niyetiniz aile tipi az yakan bir araç ise bence note iyi bi seçim olabilir. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
diesel mi olsun illa?
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
nissan notenin benzinlisine sakın ola bulaşma, ön takımı iyi deyıl bırde bır parcayı 45 gun beklersın parca sıkıntısı var parcalar cok pahalı, dıeselıde zaten reno motoru benzınlıde nıssanın kendı motoru ayrıca cok yumusak bır araba pedalları olsun dıreksıyonu olsun cok yumusak yol tutus cok dandık vıtes kemıklı bıraz sertdir. sıfırını almıstık bız 2007 1.6 tekna 110hp gidişi fena
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Mitsüt Colt 1.3 öneririm ben, hem az yakıyor hemde iyi kaçıyor
![]() Bi arkadaşa aldık Ankara-Antalya, şehir içi gezmeler , Alanya turu vs yaptı 4.5 lt ortalama yaktı gidiş dönüşte
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic Type-S, Nissan Qashqai 2.0 dCi
|
__________________________________ HONDA TECH / / Ankara Honda Service & Tuning Garage |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: .
|
|
|