|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 306 Gti
|
arkadaşlar bu sorun bu akşam başıma geldi..4500 devirde aracım yığılıyor o devri aştıktan sonra hiçbir şekilde sorun yaşamıyorum..benzin azdı pompa kesiyor diye düşündüm gidip 50 liralık benzin aldım sorun yine devam ediyor .. 1. 2. ve 3. viteslerde denedim hepsinde tam 4500 devirde araç bir defaya mahsus tekliyor..dip gaz oturdugumda da yavaş yavaş devirlendirdiğimde de aynı sorunu yaşıyorum..açıklayıcı olmasını istediğim için biraz detaya girmek istedim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
aynı sorun benimkinde var, 2500 devirde kesiklik yapıyor 2500ün altında ve üstünde hiçbir sorun yok. çözemedim uzun zamandır.
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
şimdi bu sorun herşeyden yapabilir sana ihtimalleri sylüyorummm..
ateşleme.... bobini buji.....bi bak enjektörler tıkanmış olabilir... temizlet volan sensörü...sökün temizleyin güzelce.. ilk bunlara bi bak büyük bir ihtimalle bu söylediklerimden olabilir... __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
volan sensörünü temizledim, bujileri birkaç defa değiştirdim benim sorun devam ediyor. enjektör tıkalı olsa üst devirlerde sorun olmazmı sadece belli devirde sıkıntı var arkadaşın sorunu da benimki de aynı sanırım. denemediğim bobin var ondan şüpheleniyorum bende.
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: 306 Gti
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Peugeot 106 GTI
|
Oksijen sensoru olabilir mi acaba?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
eywallah sorunun çözülmesine sevindim. __________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |