|
|
#1 | |||
![]() |
LegenD-R nick li üye ile bi header alişverişimiz oldu (butun mesajları gorebılıyorsanız ıncelye bılırsınız)
ozet olrak ben header arıyodum oda bana mesaj attı bende var dıye ben hesap numarası ve bılgılerını aldıktan sonra persembe aksamı parasını cıkarttım ve konturol etmesını soyledım oda konturol ettı ama bana headers gonderdım yada gondermedım dıye bısey soylemedı ? telefonlarımı acmıyor ve mesajlarıma cevap vermıyor dolandırıldımı dusunuyorum elımde parayı gonderdıgıme dair belgem var ilginize .... __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Benimde alışverişim oldu.. Zannetmiyorum böyle birşey olacağını.. Yanlışlık vardır.. Birde site yönetimi ne yapabilir?
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sadece ilgi istiyorum kardesım gıden 300 tl olsun canı saolsun siteyle ilgili esyalar sattıgı ıcın ılgılı arkadas ıletsın dıyee
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Japon-Alman
|
Hemserim bilinmedik bi uye degil o arkadas
Bi durum vardir insallah cozulur yakinda. Gülağaç tan saygilar hemserim. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ben cuma cıkartır pazartesı elımde olur hesabı yaparken ustamıda ona gore ayarlerken hanı bu ılgısızlıgın nedenını arastıyorumm ... mesajlarım cevapsız telefonlarımın cevapsız kalmasıı 3 gundur yazarmı dıye beklıyorum ama ses seda yok
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
gülüm agacımm guzel yer hemserımm
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: --
|
vardır bi sebebi illaki bi bekle bakalm bilindik bi arkadaş çnkü sende haklısın dolandırıldım mı die düşünüosun
__________________________________ PPR Motorsports |
|
|
|
|
#8 |
![]() |
abi napıyım yaa bi haber verse sorun yok habersız kalmak tedırgın ettı
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bide ilk alişveriss ondan sonra iridyum bujı aldım o ondan once geldıı
taktım bıle arabama ...
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
daha 2 gün olmuş hemen dolandırıldım demek yanlış tabir olur.
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
abı dolandırıldım demedım dusunuyorum dedım
sorun yok yaa sadece ılgı beklıyorum hakkım deıl mı abi
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
kendisi yakin arkadasimdir Tedirgin olmana gerek yok sorunda olmaz yonetim falan baya telas yapmissin
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Bilinen birisi.. Birde onu dinlemek lazım
Ama site yönetiminin yapacağı birşey yok bu tarz konularda.. Herkes kendi bacağından asılır.. Sadece tanıyan bilen numarasını verir o kadar ![]() Ama zannetmiyorum herkesin de dediği gibi dolandırılma olacağını.. SOnuçta bütün siteden para toplayıp techturkey anahtarlığı yaptırmıştı.. Yapmaz yani öyle birşey
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
anladım kardesımm ama habersız bırakmasaydı sorunu belırtseydı bana ?
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Dolandırılma gibi bişey sanmıyorum.Bizde scangauge parası gönderdik.Belki önemli birşey olmuştur.Tabiki haklısınız 2 gün değil 15 dakika bile olsa ilgi göstermek zorundadır satıcı müşteriye
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
destek icin 97oktan tskler
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
İnşallah önemli birşey yoktur diyelim
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |