|
|
#1 | |||
![]() |
hakkında detayli biligi almak istiyorum hangi araçlarda ne şartlarda yanında neler lazım ?
kullanan arkadşlarımız var mi ? __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Evet mesela standart sıkıştırmadki bir araçta geleceğe yatırım olarak kullanılabilir mi? Afr, avans için.
İleride turboladığımız zaman verim alabilir miyiz? __________________________________ rezil oldum. Son Düzenleyen hasan çağri; 17-10-2011 15:51. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
katılıyorumm ? ama tek nokta istiyorum acabalı konusmayalım sadece bu budur suda dur seklınde olsunn
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
? yok mu abi kullanan biligi edinmek istiyorum
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: SR fitec
|
çok fonksiyonlu bir beyin değil bir accorda takmıştık geri söktök beyin tesisatını kesip biçiyorsun harnısı yok benim tavsiyem hondata S300 ben kullanıyorum tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
Tunera bagli Ben 2 yil turbolu arabada kullandim almisken ultimate ni alin
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
az bg için idaeldir
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
süper bilgi vermişin abi tskler
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Yada Toyota mı satı honda mı alayım sevmeye sevmeye Yürütücem hacı ben bu Aurisi inatçıyım
__________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
e manage yerıne
safc daha kolay ve basıt olur bence __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
|
Safc var zaten
O zaman şöyle sorayım mesele standalone beyinler aracaca özel olarak soketlerle üretiliyor ama çeşitli harness ler var kullanbilmek için. Bu işlemle her beyin her araçta kulanılabilir mi? Beyin bakarken nelere dikkat etmeli neye göre seçim yapmalıyız. Bunlar şuan için yada benim için değil bu işlerin acemisi olan herkes için bilinmesi gereken şeyler sanırım. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: SR fitec
|
|