|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
Ebay alışveriş sitesinden aracıma parça getirmek istiyorum.Burdakilerin yarı fiyatından ucuz malzemeler var.Mesela aks kafaları 2 tanesi 240 lira ingilterede, burada tanesi 270 lira.Bu tür parçaları getirirken ne yapmak gerekiyor.Fiyat sınırlaması varmı.Gümrükte takılma olasılığı nedir.Daha önce alışveriş yapmış olan tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.İnternette araştırdığımda çok çelişkili bilgiler var doğrusu nedir merak ediyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Limit en son değişikliğe göre yanılmıyorsam 75 avro oldu. Üstü gümrüğe takılabilir ve vergilendirme vs vs ödeyebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
malı istediğin adam faturaya daha düşük yazabiliyormuş bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bu aralar yıllık 5 parça olayları çıkmıştı.. ben onu çok rahat geçtim iki kere 2 TL lik gümrük ödedim kapıya kadar geldi malzemeler.. arkadaşında söylediği gibi limit 75 Euro oldu..
Eğer bayram , yılbaşı gibi zamanlara denk getirirsen bu limitin üzerine çıkabiliyorsun.. Gift yazdır kafan rahat etsin.. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
genelde sorun çıkıyor filan diyorlar o yüzden gözüm korktu peki amerikadan getirmek ile ingiltereden getirmek arasında süre dışında bir fark oluyormu.?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Kur farkı oynuyor bir farkı yok. Biri usd diğeri pound.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
amerikadakiler daha ucuz gibi.ama kargo parası filan belki aynı parayı buluyordur teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Amerikadan usps ile 15 dolar min. daha ucuza getiremedim bu aralar..
İngiltere daha uygun olmalıdır.. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
amerikada benim arabanın serisinden yok ya 2000 turbo yada 2000 non turbo belki uyum sorunu çıkartabilir ingilterede yaygın benim araba her türlü ingiltere daha avantajlı duruyor.Anladığım kadarıyla yurtdışından telefon, komple motor gibi şeyler getirmek sakıncalı resmi kayıtları filan olduğu için yedek parçalarda çok sorun çıkartmıyorlar gibi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
getittirecek arakdas var mi ? magzemeleri kargo dahil odemeyı yapabılırımm ...
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |