|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
merhaba arkadaşlar, az önce bir arkadaşım aradı ve hyundai accent 1.3 "sanırım 2002-2003 model" şu yere yakın kare farlı gibi olan kasalardan olan aracında lpg oldugunu ve yüksek devirlerde patlatma yaptığını söyledi.. nasıl birşey oldugunu anlatmasını istedim ve anlattı;
Sanki bujileri v.s. sıralaması yanlış takılmış yada motorun içinde bir şey varmış gibi çata pata yüksek devirlerde patlama sesi çıkarıyor dedi.. neden olabilir mehmet dedi.. bende bu işi en iyi bilecek adamlarla dolu olan buraya yazma kararı ve arkadaşıma yardımcı olma kararı aldım ![]() Teşekkürler şimdiden herkese |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
yuksek devırde yetıstremıyo olabılırmı enjektorler ? bole benzın bıterkenkı gıbı patırdamamı yoksa bıldıgın fazla zengındekı gıbı pat pat mı yapıyomus?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
tekleme sallama v.s. yokmuş.. hani turbo arabalarda lag önleyici sistem olurya.. ÇATIR çutur ses çıkarır, bunun biraz daha tok tonuymuş.. çatara patara bin yahu dedim, milletin arayıp bulamadıgı şey bu dedim de kızdı hatta bana
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
bende accentte nasıl egzoz patlatma sesi alırız diye konu açıldı sandım
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Benim compactımda yapıyo onu bi sıkıntı yok olsaydı şimdiye bulmuşlardı, ben çok baktırdım yüksek devirlerde vites atınca baaaaaaam diye inletiyor ortalığı birde, eksoz çok ısındığında sıkıştığında yapıyo arada bi
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
belirtmeyi unuttum ben, bir kaza yaptı, arabasının önünü topladılar.. yani ön derken, radyatör v.s. motora ulasmadan toplandı.. ama anlam veremedik
|
||
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
Sizin olaya pek anlam veremedim ama benimkiyle aynı sanırım, bazen gerçekten beklemediğin anda patlatabiliyor o zaman çok korkutuyo işte
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: satılık ae101,satılık vtec2
|
ateşleme sıstemıne bır bakın bujı bujı kablolarını değiştirsin duzelır ,
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 1991 Subaru Legacy
|
bende bi hyundai excelde gördüm çok yüklendik arabaya 2-3 gün sonra başladı patlatmaya çalıştırıken çalıştırdıktan sonra çat çat diye patlıyordu lpgde.. nereden geldiğini bulamadık bir türlü.benzinde yapmıyordu.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
milletin arayıpta bulamadığı şey
![]() bırak dağınık kalsın
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
arkadaşlar lpg li araçta ateşleme sistemi çok ama çok önemlidir sistemdeki en ufak bir elektrik kesintisi voltaj düşmesi hemen kendini belli eder bujilerden başlıyarak tüm ateşleme sisteminin elden geçmesi gerekiyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: IMPREZA
|
bi yerden hava alıyor olmasınm?
|