|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Seat Leon 1.6 TDI, Peugeot RCZ THP 200
|
arkadaşlar öncelikle hepinize iy akşamlar bol muhabbetler aracım 200hp rcz buna filtre kiti ve chipbox yapmak istiyorum ama baya bakındıkdan sonra filtre adına hiç birşey bulamadım filtre kiti istiyorum tek filtre deil bu ikisinin ne kadar etkisi olur vede egzosla oynamama gerek varmı cut out sistemini düşünüyorum onun içinde ne dersiniz benden yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Hazir filtre kiti yoksa custom Kit ile devam edebilirsini arac turbo hks mantar li bi kit oneririm chipbox dansa direk yazilim yaptirsanizda boxla falan ugrasmasaniz daha mantikli olur bence egzost ise tamamen keyfinize kalmis daha fazla performance istiyor iseniz dp dahil komple bir egzost yaptirabilirsiniz yada vanali sistem tahmini guc bilemiyorum ama 50 hp lere yakin artis saglanabilir duye dusunuyorum
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
sadece egzoslamı 50hp ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Focus
|
chip filtre ve egzosla 30 hp alabilir bence
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Yazilim filtre ve komple egzost 30hp civari normal ama yazilim destegi saglanirsa ulasabilir diye dusunsum 50 gibi
Tabiki tum islemlerle bu artislar mumkun __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
rcz e yazılım yapan var mı ya ?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Rcz ye yazilim yapan varmi bilmiyorum ama zannetmiyorum cunki bugune kadr hic duymadim racechip sitesinde pro chip box ile 256hp guc elde ediliyormus bunu merak ediyorum eger gercekse hemen alicam
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Ben olsam hiç karıştırmazdım chip box falan.Yazılım en iyisi..Tabi yapan varsa
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Yazilimda dedigim gibi bilmiyorum bu hafta onu arastirayim en iysi olmadi chip box isticem bi tarafdanda 1.6 motor ne kadar yuklenebilirki???
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Focus
|
hacimle güç arasındaki fark teknoloji sayesinde kalkacak gibi
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
bence 1.6 diye küçümsemeyin, sonuçta araç Turbo, komple ekzos sistemi bile ciddi güçler verebilir, deneyip görmek lazım
![]() Chip konusunda Ecu Fast'a başvurun, Özgün abi kesin yapar
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Orasi oyle oylede simdilik 250 260 hp hedefim var kışın zaten garajda yaticak yapicagimi yani chip filtre egzos islemlerini bu arada yaparim yavas yavas fazlaca bilgiye ihtiyacim var yinede
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
çünkü yeni bir araç, fazla Mod yapılan bir araç değil ![]() Allah yardımcınız olsun, ama illaki bilgisi olanlar vardır
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.3 cdti
|
benim bi arkadaşımda 1.6 156 hp rcz var otomatik chip +downpipe var chipli roccoları geçiyo diye duydum
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
156liklar chiple 180-190 hp arasi oluyor diye biliyorum roccolari tokatlamasi normal
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
biz h&r yay taktık çıkar çıkmaz aem açıkhava filtreside takıldı diye biliyorum daha başka yapılcak pek bişe yok aslında
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Yaylarim suan mevcut 5cmlik eibach arabada konforun k si yok coilover takilmis gibi zip zip geziyorum valla peki filtrenin takili resmi varmi acaba?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
valla fotosu yokta bildiğin açıkhava filtresi uydurmuşlar bi şekilde he soğuk hava çekiyomu dersen bence pek çekmiyo
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |