|
|
#1 | |||
![]() |
Bugün aracıma bakım yaptırdım (d16 crx) usta motor yağının tamamını doldurdu motora (4lt)
Şuan yağ cubugundan kontrol ettiğimizde üst noktanın biraz daha üstünde bu sekilde olması motora bir zarar verirmi performansa etkisi olurmu? __________________________________ Satılık RedREX |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
benımde öyle
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
nedir faydası
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Olur. Çünkü krank kartere vurarak yağı sıçratır gerekli yerlere. Yağ miktarı çok olursa krank yağa çarpamaz, krank yağ içinde gider gelir..... Sakıncalı....
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ustalar bunu bilmiyormuda bütün yağı bosalttı 2 dk arkanı dönmeye gelmiyo ya
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Senin ustan bilmiyormuş demek.
d16 crx kataloğunda ne kadar yazıyor yağ hacmi? Baktın mı filtre dahil ve hariç olarak? __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
katalogum yokki bilmiyorum ben ustada istanbulun en bilinen ustarından birisi eger çok yağ motora zararlıysa adını söylicem zaten
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bu yuzden yagi hep kendim dolduruyorum degisimlerde.. Yag kecelerine zarar verir Omer, 3.8 lt aliyor d16a9'lar
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
3.7 koydum ben
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
How much oil do i put in a d16 - Honda Forum : Honda and Acura Car Forums
linki der ki filtre değişimi ile 3,8 quarts. Yani 3,6 litre. Filtre değişmez ise 3,5 quarts. Yani 3,3 litre. Diğer arkadaşlar da yorum yapar ama benim bildiğim sakıncalı........... __________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
bnde daha önce ies için yag değişmitim 4lt lik kutudan yarım litre kadarı artmıstı o d16y4 tü bu d16a9 oldugundan ve usta iyi bilinen bi usta oldugundan belki böyle yapılıodur sandım ama usta leyla cıktı galiba
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Anlaşılan leyla..... Zaten yağ çubuğu min-max sınırıdır. Max üstü olmamalı. Ustan bir şeyden çakmıyor anlaşılan.
Sen bir ara motora bakıver soğutma suyu tankını, fren hidrolik kabını falan taşana kadar da doldurmuş olmasın .
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yok sadece yağ ve yağ filtresini değişti allahtan baska bişiyi ellemedi.
suan zaten yag cubugunu çekip baktıgımda max çizgisinden yarım cm kadar daha yukarda yağ __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Normal seviyeye aldırman da fayda var.......... Tapayı açıp biraz boşaltıp, geri kapatacak.......
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Golf3 GTİ
|
niye gidiyosun dandk yerleree
gelseydinn iş yok oturuyoruz
__________________________________ Vw MK3 GTi Limited edition... Hergestellt in Deutschland
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
yok ya dandik yerde değil rad-r a gittim orda biraz işimiz vardı headers için gitmişken yağ filtre flanda yanımdaydı değiştirelim dedim keşke basında dursaymışım
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
elbette bi sıkıntı vardır ozaman o çubuğa nede min ve max seviyelerini koysunlar sadece min koyarlardı bunun altına düşmesin yeter derlerdi.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
ciddi misin bu yazdıgında motorun çlışmasını öğrenmeden bilgisizce yazmayalım 0.4 litre kadar fazlalık önemli degildir ama 1-2 litre faazla koyarsan motoru alırsın kucağına
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|