valla görkemde sanayi tipi bişi vardı gayette sessizdi otto ya bişi diyemicem
Printable View
1.6 Sporta yapacağınız en güzel ve basit sistem 172 manifoldu bulup kendi flanşınızı buna kaynaklatın,arkaya kadar 51mm düz boru,en sona da supersprint in Sportlar için özel egzostu var bulursanız onu koyun yada yine supersprint universal.
Bence kn'e para verme derim kendin halledebilrsin.Aküyü bagaja salla.Fara port deliği aç uzunlar iptal olur güzel olur.Kelebek önündeki orj hazneyi çıkarmak için de hiç su haznesini falan sökme.Üst emmeyi sök.Sökmüşken hem temizlemş hem de oriingleri yenilemiş olursun..
Evet 51 lik düz boru ve filtreyi aem dryflow kendim yapıyorum. son susturucuyuda duruma göre karar vericem direk takamıyorum malesef polisler çok sıkıyo durduk yere çevirip bakıyolar.
Geçen ay sanayiye pusuya yatmışlar yanlarındada eksozcu varmış eksozcu bunda eksoz var derse bağlıyolardı bizimkiler değişik stiller deniyolar o yüzden kumandalı olsun diyorum yada slincerli:D
:) evet en kısa zamanda yapıyorum bunları inş. peki jantlar megane yada scenic takarsam çok ağırlaştırırmı arabayı acaba 15 inç mi takıyım yoksa şuan üstünde 15 var gayet iyi ama jantı sevmedim akşam fotosunu yükleyim buraya aracın sizlerinde tavsiyesini alıyım
Bence orj jantlarını tak.Alçaltınca güzel durur. Hiç bozma derim ben.
orjinal jantlarını ara bence
Orjinalleri hiç yok sahibindende baktımda. 15 lik bi oz racing gibi bişe bulursam alırım inş.
her zaman her yere yazdığım gibi.
ne yaparsan yap, ya zaman ölçerek ya da deneyerek sana bir artısı var mı yok mu kıyasla.
qtp denen saçma şeyi takacaksan orjinal al sakın sanayi malı işe girme 10 beygirin gider haberin olsun.
haa benim güçle işim yok ses çıksın diyorsan sanayi malı qtp olur...
Eksoz kimse kumandalı önermiyo evde Otto Spec var slincerli bu hafta içi onu taktırcam arkdaşlar.Bakalım nasıl bi ses çıkıcak:D Şimdilik onla takılıyım uygun bi eksoz bulursam alıyım.
eğer custom bi filtre yapmayı düşünüyosan, yardımı olabileceğini düşünüyorum.
http://www.techturkey.com/forum/atmo...ygulamasi.html
şimdi filtremi değiştiriyorum yalnız. yaza hks için aşağıdaki gibi bi çalışma yapmayı düşünüyorum.
http://www.techturkey.com/forum/do-i...re-kutusu.html
Egzos için 63 mm ara borular orta susturucu meolsun derim filtre için aem özellikle jant için oz superleggera olması lazım serçe parmagınla kaldırırsın jantı son susturucu olarkada superspirint derim