Yol bilgisayarı sürekli 14lt civarı gösteriyor, sizce bu normal mi ? 170hp lik 3.20ci manuel kullanan birisi 10lt yaktığını söyledi , tiptronik ve 20hp azlığı 4lt yaktırır mı sizce?
Yol bilgisayarı sürekli 14lt civarı gösteriyor, sizce bu normal mi ? 170hp lik 3.20ci manuel kullanan birisi 10lt yaktığını söyledi , tiptronik ve 20hp azlığı 4lt yaktırır mı sizce?
10 lt çok zor bence
14 de fazla gibi ama nasıl kullandığına da bakar
Şehir içi kullanıyorum gazlamadan etmeden sakin sakin 60-70km max hızla ***** trafik falan.
Merhabe arkadaşım bende bu yaza doğru e46 320ci yada 318ci almayı planlıyorum hatta sürekli araba bakıyorumacaba konuyla alakası yok ama nasıl araç memnunmusun biraz artısı eksisi bahsedermisin teşekkürler...
fazla dedim de düşününce trafik falan normal aslında 13-14. 1.6 bile 12-11.5 altına zor düşüyo benim
ama 10 fazla iyimser
10 lt mucize olur bence eğer 10 litreyi yakalarsan haber et bende aracımı değiştircem hemen ben yakıyom 12 lt![]()
Selam, bmw hayranı biri olarak daha önceki arabam e36 idi, e36 bile yeterince keyifliyken e46 gerçekten ilaç gibi geldi.
Tiptronik olması ayrı güzel, sakin sakin kullanıyorum haftada 2 gün falan keyif veriyor.
3.18ci almayın derim 3.20ci bile biraz hantal kalabiliyor 2tonluk araca,ama 6silindir sesi için min. 2000cc derim ben,mümkünse 2001 model ve üstü yani yeni tip motorlardan alın. Sen niye 2000 aldın dersen bursada araç yoktu doğru dürüst bende bunu aldım.
+ ları saymakla bitmez yani 10 yaşında bile olsa bmw bu, birde coupe olunca tadından yenmiyor.
- leri ise, eğer gazlama hevesin varsa 3.20ci seni kesmez gitmediği gibi 14litre yakıyor basmıyorken şehir içinde. Benim gibi 2. araç olucak ve haftada 2-3 gün kullanıcaksan üzmez o kadar yakıtı, ama fiorinodan sonra sersemletti benzin :P
Cd changerı sorunlu,her cdyi çalmıyor benzer sorunu yaşayanlara rastladım başka forumlarda. Birde benim gibi biraz basıcaksan aracı konfor iyice gidiyor hehe ve kasislerde cd changer sorun cıkarıyor belki changerdan kaynaklanıyor olabilir emin değilim.
Al bi CI tak 18lik csl jantları,arka lastikleride geniş tak birazda bas aracı tamamdır.. Bütçe varsa birde mat siyah kaplayıp gtr karbon kaput ve csl bagaj tak binmeye kıyamazsın.. Ah ah para ayarlasamda şu dediklerimi yapsam![]()
10 lt 3.20de kim görmüşse rüyasında görmüştür hocam benim arabam bile 12 lt yakıyo şehir içi![]()
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
10 litre yakmaz diyenler benim yol bilgisayarım şuan 9.7 gösteriyor . imkansız diye ısrar eden olursa şimdi kapıya iner fotosunu çeker koyarım buraya ???
istanbulda okuyorum gazlamalı şehir içli bursaya dönüyorken 100 160 arası
http://a1112.hizliresim.com/s/g/13mt2.jpg
consump. ı ne zaman sıfırladığınla da alakalı.. ben x5 3.0a 5 litre yazdırır çeker gelirim güzel bi idda olursa![]()
e46 için 14 biraz fazla geldi bana ama mevsim şartları da yakıtı arttırdı malesef.. 12.5 13 olur o yazın bence biraz daha dikkatli kullanımla.. benim 520ia öyle gösteriyodu çünkü..
buarada alıcaklar için söylüyorum e46 318 manuel alın ilaç gibi az yakar çok kaçar.
eyw. benim bahsettiğimde bu, haftanın 5 günü intanbuldayım hergün araba üstüdeyim ,en az 120 - 110 km gazlamalı. cuma bursaya döndüğümü varsayarsak pazarda ist.a döndüğümü sayarsak . ist.da gazlamalı şehiriçi , şehir dışıda 140 150 lerle 200km yol.. gerisi sizin .tatlı rüyalar görenlere..![]()
eski aracım e46 320 ci manueldi ve araç stock değildi,buna rağmen yol bilgisayarında görülen değer 12.5 lt civarıydı..şuan ki aracım yine manuel 330 ci ve ortalama 10.5 ile 11 arası değişiyor..bence aracınız fazla yakıyor.
‘Ultimate Driving Machine’
@emir
Evet 3.30ların 3.20den az yaktığını söylüyor herkes ama maalesef temiz 3.30 bulamadım yoksa gönlümde hep 3.30 vardı e46 alırken. Bide arac tiptronik manuelden her daim fazla yakar herhalde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)