User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Sarsıntılı Çalışma

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sarsıntılı Çalışma

1991 model lpg li Legacy bu sıralar çok sarsıntılı çalışmaya başladı yolda giderken boşa attığımda bile hissediyorum..Hava filtresini değiştirip ayar yaptırdım sarsıntı biraz daha fazla olmaya başladı.Lpg ayarını yapan usta ateşleme sistemine baktır dedi.Ancak 20cm karın altında soğuk marş yaptım bir kerede aldı,düşük devirlerde teklemede yok,bujiler yeni hava filtreside bugün değişti sarsıntıyı neden yapıyor çözemedim bir türlü.Sübap ayarı bozulmuş olabilir dediler ama motoru toplayan usta bunlarda sübap ayarı yoktur hidrolik itici var bunlarda dedi.Başka sorun ne olabilir ? Buji kabloları baya eski ama dediğim gibi sarsıntı dışında ateşleme ile ilgili sıkıntı yok.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ses varmı itici sesi vs? diğer türlü sarsıntılı çalışması ateşlemeden olabilir belki motor takozların da sıkıntı varsa onlardan da yapabilir aklıma ilk gelen bunlar buji kablolarını tek tek çıkararak dene belki ilk başta
    körler sağırlar

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ses varmı itici sesi vs? diğer türlü sarsıntılı çalışması ateşlemeden olabilir belki motor takozların da sıkıntı varsa onlardan da yapabilir aklıma ilk gelen bunlar buji kablolarını tek tek çıkararak dene belki ilk başta
    İtici sesi yok onlarıda yeni değiştirdim.Buji kablolarını tek tek çıkardığımda iyice tekliyor.Belki birinin verimi düşmüştür ama bu ilk çalıştırmaya etki etmezmi ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)