Mazgala vurdugumda banada benzeri olmustu ama bende travens vs hersey degismisti ciddi masraf cikarmislardi
Printable View
Mazgala vurdugumda banada benzeri olmustu ama bende travens vs hersey degismisti ciddi masraf cikarmislardi
lastiğin birisinimi değiştin ikisinidemi kazadan sonra ?
imageshack.us dan yükleyebilirsin
oz@drecu.com a at resim i
http://img394.yukle.tc/images/853243...40565714_n.jpg
Bu listeye artı olarak Amortisorde değişti.
sol aks tasıyıcı nedemek acaba ? :D
daha bunları yapıcazda sonra motordaki problemler biticek ooo daha çok iş var valla :D
bendede aynı sorun vardı.genelde taşıyıcıdan oluyor.taşıyıcı bostancı sanayide bir ustaya preslettim ben.-3 kamber vardı bozukken.reslettikten sonra düzeldi.Ancak ufaktanda olsa sağa çekiyor.sanırım bunun çözümü yok :D
normal bsey bendede oluyo gazlayınca sola donuo direksıon servise goturdum normal dediler gazlayınca ya sağa yada sola ceker dediler demek solu secıo araba:D
valla bana hiç inandırıcı gelmiyor.bence servisin işten kaçma yöntemi bu.2011 model araba alıyorsun 55 milyar veriyorsun ve sola yada sağa çekicek yok boyle bişey olamaz ama yaa.Valla benım arabam sureklı sola cekıyo bir kere saga cekse tamam dicemde hep sola ve kazadan once boyle bir sey yoktu.1.4 tsı 160 hp lik rocco da hemen hemen aynı hızlanmalara sahiptir ama onda boyle birşey yok dumduz ok gibi fırlıyo.