Aracıma 17 ınc jant aldım fakat onden camurluklara surtme oluyor bu camurluk acma ıslemıni aracın orjınallıgını bozmadan yaptırabılırmıyım? tavsıye edebılecegınız yerler varmıdır?
Aracıma 17 ınc jant aldım fakat onden camurluklara surtme oluyor bu camurluk acma ıslemıni aracın orjınallıgını bozmadan yaptırabılırmıyım? tavsıye edebılecegınız yerler varmıdır?
Janti ET35 aldin sanirim ondandirGobekte pay varsa onu aldirabilirsin, kurtarmayacaksa eger benim Maslak'ta gittigim bir yer vardi Bilal (Boozer) yonlendirmisti, catlatmadan etmeden bizim arabalarin camurluklarini acmisti sorunsuz.. 2. kisimda ama tam yerini bilmiyorum
yarın jantlardan sıkıldıgında oem jantlara döneceksin ve pişman olacaksın çamurluklarla oynama derim ben
ET degeri 42 olmali. Ben ET35 janti 205/45/17 lastikle takinca araba yurumuyor bu haldeykenJant camurlukla ayni hizada kaliyor cunku
ET35 janti mumkunse 5mm alip ET40 gibi takarak kullanirsa olabilir
Camurluklara surtuyor yazdigina gore surten sey lastikler, yukarida yazdigim sebeple
mmm şimdi anladım dostum.
sizin et değeri ile bluemotionlar farklı sanırım... bizde et38
original VW POLO 6R Alufelgen 5,5 x 15 ET38 6R0601025E | eBay
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Aracınıza uygun Jant alın
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Garip, Serdar nasil kullaniyordu onlari o basiklikla o zaman?
Tam yerini ogrenememis olursan ben musait oldugumda bi gider bakariz, dolana dolana buluruz 2-3 sokak var aklimda onlardan biriydi
Ilginc geldi bu da, ama dogrudur valla bilemeyecegim![]()
Polo GTI'daki 17 jantın genişliğini ve et değerini öğrenmenizi ona göre jantınızı şeçmenizi tavsiye ederim. Oradaki rakamlardan çok farkı değerler (lastik ebadı da dahil) böyle bazı sorunlar yaratabiliyor.
[QUOTE=TarikS;5646095]Garip, Serdar nasil kullaniyordu onlari o basiklikla o zaman?
Tam yerini ogrenememis olursan ben musait oldugumda bi gider bakariz, dolana dolana buluruz 2-3 sokak var aklimda onlardan biriydi
bende onu anlayamadım baya bı basıktıbugun dolanıcam bıraz bulabılcekmıyım bakalım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)