bende hiç görmedim istepneye kadar bakan bir avm güvenliği. çok girerim. lpg li aveoyla da girmeye başladım alayı kapağı yarım açıp kapatıyor tam açmıyorlar bile.
enteresan.
Printable View
bende hiç görmedim istepneye kadar bakan bir avm güvenliği. çok girerim. lpg li aveoyla da girmeye başladım alayı kapağı yarım açıp kapatıyor tam açmıyorlar bile.
enteresan.
benim bagaj biraz ağır bilenler vardır. adamlar bagajı inanın bi yükleniyolar açmak için eğer gücü yoksa elamanın geç abi geç diyip devam ediyorlar.
bde avm lere girenler dikkat etsinler bazı kamil güvenlikler bagajı tam kapatmıyorlar insanlarda haliyle yer arama v.s telaşından dikkat emiyo inip gidiyor bir kaç kez denk geldim galeriada özellikle gidip güvenlikleri başına diktim arabaların yazık insanların bişeyleri çalınsa farketmicekler.
bu arada avmlere itinayayla girilir.
güvenliklerdede arabaya ön yargı cok arkadaşın benzinli Şahinle profiloya zor girmistik adamlar vardır bunda tüp diye inatlaştılar :D
bilemem dedimya kendim için konuşa bilirim yoksa bende okuyorum donanımhaberde falan çocuklar ben tüplü kanyona oraya buraya giriyorum hiç beni sokmayan olmadı falan yazmışlar benim sürdüğüm yada bindiğim araçlarda bakıyorlar belki tipimizden eşkiya gibi sakal bıyık var :D :D ..
yok sakaldan da değildir. biz böyle 4 kişi dolaşıyoruz tüm avm lere girebiliyoruz
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...56848263_n.jpg
siz buna sakal bıyıkmı diyorsunuz benimkileri görseniz o zaman hacı falan dersiniz :D :D hatta hacı ne molla dersiniz :D :D
ya muştu abi yeni stiliyle cok farklı olmus bu arada :D :D sanki bakışlarında bi cinlik var :D
bilemem ne arıyorlarda rahatız sıkıntı yok benzinlilerimizde lpg yok bizdede bomba yok istedikleri kadar arasınlar :)
Hayat sana güzel pampa,güvenliklere selamını söylicem hacı abiye yaptığınız muameleden istiyorum dicem.Alındım şimdi insan ayırıyorlar:(.