ecs den buyuk caplı siparislerim oldu, erifler gayet uygun fiyatlı calısıyolar bide kaliper degişmeden olan disk buytme kitleri var onalrda cok iyi fiyat bedava gibi oluyo bunalrın yanında
Printable View
ecs den buyuk caplı siparislerim oldu, erifler gayet uygun fiyatlı calısıyolar bide kaliper degişmeden olan disk buytme kitleri var onalrda cok iyi fiyat bedava gibi oluyo bunalrın yanında
evet gercekten fıyatları uygun.touareg'ın sahıbı arkadas keske sıparıs vermeseydı bremboyu da ecs'yı bı ınceleseydı :)
www.buybrakes.com'a filan bakmıstım zaten..gene usa'den geliyo kit.gumruk,kargo falan filan bu fiyat..TR'de Adlı Fren,F355 v.s den aldıgımız rakam 6.500+eu. 380mm 8piston GranTurismo kit.:)
İnsallah su alternator sorunuda cozulur..eger degismesi gerekirse baya yuklu bir miktardan bahsediyorlar +10-15 gun yatabilirmis araba gelene kadar:(
wv alturda calışan biriyle okulda muhabbetim olmuştu ı bikere daha bozulmuş başka bi aracın gerçekte cok zor yerdeimiş baya bi yeri sökülüyomuş mototrun ama onlarda kronik sorunmuş dinamoda bi problem cıkmamamış kablo bi yerden kopmuş garnti varsa problem olmaz ama yoksa yüklü miktarda cıkabilir geçmiş olsun
Aynı motorlu Phaeton V10 TDI'a bizde uygulama yapmıştık. Bu araçlarda, motordan ziyade şanzumanın limitlerini bilmekte fayda var. Aksi tatktirde şanzumana zarar verebilirsiniz, uyarmak istedim...
hayırlı olsun tabide sen eger f355, penta gibi yerlerden fiyat alırsan araca fazladan bi 20.000 eu harcayabilirsin:):):)
4.000 dolar olan kit tas catlasın 600dolar tutar 2 gunluk kargo ile, takılsa bile kargo firması 600ytl cekiyolar bunu getirebilicek cok fazla kişi vardır,
Sorun degil,artık aldık kiti..:)Cok sagol..suan onemli olan su alternator sorunu..
@torquetuning evet kesinlikle katılıyorum..o yuzden bizde aracın gucunu abartmadık zaten..=)
aynı şeyi bende söyleyecektim otomatik araçların şanzımanları genel olarak aracın gücüyle paralel olarak kuvetli olur daha fazla bir yükleme yapmak şanzımanda sorun çıkartıcaktır. otomatik amerikan arabaları için tekrar programlayıcı tarzında birşeyler var bir araştır belki senin araba içinde bulabilirsin. bu parça hem şanzımanı koruyucak hemde performansına etki olucaktır. Özgün daha iyi bilgi verebilir belki.
41 kere maşallah.....
massallah tek tek okudum btn sayfaları büyük bi zevkle..
Kerem abi fazla yuklenilmedi zaten tam ideal ayarda.sanzıman sorunu yasamamak icin:) Bunlarda yeni fotografları,Porsche Jantlarıda takıldı,alternatorude sagolsun Dogus Grubu Garantiden %100 karsıladı:) Bundan sonra Allahın izniyle guzel gunlerde binmek kaldı..Allah hepimize daha guzellerini nasip etsin ins.
http://img117.imageshack.us/img117/3920/img0312pr4.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/6117/img0313js3.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/5522/img0315vv4.jpg
chıp sorunu ne oldu?
Halledildi,2kere yazmak gerekiyormus..
Hayırlı olsun kardeşim.. maşallahh..... her türlü rolling'e beklerim ;)
Cok sagol Le Sener'cim:D rollingmi,tork manyagı yaparım senii:D:p gerek yok oyle seylere bunla.Caravelle'i chipleyelim yakın zamanda..200hp garanti:) dyno benden!
maşşallah kazasız belasız sorunsuz sürüşler ahmetim :)
Alcalmıyormu daha fazla, öyle cekseydin fotoları :)
oooo ortak kazasız belasız pısıko olmus :D
yandan çok güzel duruyo ön camlarada film attır derim.