Printable View
http://www.techturkey.com/forum/members/4098-yogi.html
Alıntı: meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı parasını versın alsın gelsın nasılsa garajıda buyuk mpower da muhendıs.. geldiğinde elden verılır getırtılenlerın parası olur bıter =) Ben 20 € ateşlerim 5'lik Nutoya :D
Alıntı: ibooo Nickli Üyeden Alıntı Tünay seni şikayet eden kişiyi sölim belki işine yarar yogi şikayet ediyo bizzat şahit oldum :D şikayet sebeplerini çok merak ettim yalnız:)
Alıntı: tünayK Nickli Üyeden Alıntı şikayet sebeplerini çok merak ettim yalnız:) Kıskançlık :D Sana hastaymış sen evlenince nefret etmiş senden aşkına karşılık bulamayınca :hehe:
Yazılarından rahatsız oluyomuş bide argo diyodu şerefsiz :D
Alıntı: ibooo Nickli Üyeden Alıntı Yazılarından rahatsız oluyomuş bide argo diyodu şerefsiz :D İbo kirli konuş benimle :hehe: :D
Alıntı: ibooo Nickli Üyeden Alıntı Yazılarından rahatsız oluyomuş bide argo diyodu şerefsiz :D argo mu? arkadaş ingiltere doğumlu herhalde?:D:D sokak adamıyık biz topragım...:D
Alıntı: tünayK Nickli Üyeden Alıntı argo mu? arkadaş ingiltere doğumlu herhalde?:D:D sokak adamıyık biz topragım...:D Tribal jigolo kendisi alınabiliyor kendini banlatabiliyor yapiyo yani rehabilasyon dersleri aliyo eski sagligina kavuscak ahahah
Alıntı: ibooo Nickli Üyeden Alıntı Tribal jigolo kendisi alınabiliyor kendini banlatabiliyor yapiyo yani rehabilasyon dersleri aliyo eski sagligina kavuscak ahahah budamı gol deil be kanka :D
Alıntı: lambro_team Nickli Üyeden Alıntı budamı gol deil be kanka :D Panpa adam yolunda :)