Arkadaşlar Lukoıl benzin istasyonları hakkında bilgilerinizi paylaşmalarınızı rica edeceğim.97 oktan benzin kullanan arkadaşlar (+) ve (-) olarak paylaşırlarsa sevinirm.Benzin için kaliteli kullanılabilir deniyor sizlerce nasıl?Teşekkürler.
Arkadaşlar Lukoıl benzin istasyonları hakkında bilgilerinizi paylaşmalarınızı rica edeceğim.97 oktan benzin kullanan arkadaşlar (+) ve (-) olarak paylaşırlarsa sevinirm.Benzin için kaliteli kullanılabilir deniyor sizlerce nasıl?Teşekkürler.
bursada 98 oktanı varken sürekli ordan alıyordum 98 kaldırdılarbenzin olarak tr de bulabileceğin en kaliteli benzin diyebilirim
diğer benzin istasyonlarından aldığım benzinle vuruntu görürken lukoilde vuruntu hiç görmüyorum
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
geçen babam araca 50 tllik benzin almış , benzin ibresi hiç oynamamış.Babam pompacıya diyince pompacı şamandıra bozuktur demiş.Bikeresindede 40 tllik at dedi adam depoyu fulledi yanımızda o kadar para yoktu kimliği bıraktık.nalet olsun
tüm istasyonların işletmesi tek merkezde mi? eğer değilse istasyon istasyon konuşsak daha sağlıklı olur.. Ankara'da kullanan varsa onlarında yorumlarını alabilirsek sevinirim kendi adıma
ben mazotumu lukoil den alıyorum daha fazla km yapıyorum hiçbir problem yaşamadım ..tavsiye ederim..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)