Ayiriomda bu bildigin kat yani. Yada kat gorunumunde orta :D
Printable View
Ayiriomda bu bildigin kat yani. Yada kat gorunumunde orta :D
Dostum Anadolu yakasından kalkıpta taa Florya'ya Radara'a gitme derim :)
Yakacağın yakıta ve elde edeceğin sonuca yazık :)
Bostancı İkiler Hondaya bırak arabayı Hüseyin abiye de Murat ve benden selam söyle, işinin erbabı ve Integra konusunda (bence) İstanbul'daki sayılı 2-3 adamdan biridir.
Stone marka conta seti al derim ve tüm contala ve keçelerini yenile, o kadar sene yatmış bir aracın kauçuk takozları da kontrol edilmeli, masraftan kaçmadan olabildiğince hepsini yenile :)
Sagol abi zaten ikiler huseyin murat ve ferhat abi ile calisiyorum onlar musayt olmayinca ne yapcagimi ogrenip arkadasn dukknda yapiyorum sora huseyin ustaya kontrole gdiyorum :)
2 adet orta susturucu var. kazan tipi değilde tüp şeklinde.Ben rektefiye ettiğimde motoru ilk 1000 km subab ayarı farklı yaptı ustam. sonra tekrar fabrika ayarında yaptı. 3000 km sonra tekrar gittiğimde emmelerin çok sıktığını söyledi tekrar ayar yapmıştı.
Orta susturucu mu ?
O ne :D
LPG varsa orijinal ayarı yaptığında subaplar sıkıyor zamanla ve rezil bir hal alıyor :) en güzeli onun için lpg varsa orijinal ayarından biraz gevşek bırakmak.... haa ilk başlarda orijinal ayarı performans sağlar ama lpg de performans sonradan motoru gereksiz yere yıpratır