Öncelikle tekrardan merhabalar iyi ramazanlar ( ramazan diyince aklıma ramço geldi iyimi)
Dizel polomu sattım gitti 35 milyara.(1.2 tdi bluemotion 90binde sağ çamurluk değişti kazalı ) Şimdi araba araştırıyorum ama kararsızım. Fazla param yok kredi kullanacam, sıfır almaktansa ikinci el az km araç tercih ediyorum. ***** kredi faizleri aynı hemen hemen. Aklımda birkaç soru var, bunları cevaplarsanız ki eminim bakacaksınız çok teşekkür ederim şimdiden.
1.2 Tdi kullanmış biri olarak yakıttan ve ivmelesinden gayet memnundum. Az yakıyordu yeri geldiğinde 200 e kadar çıkabiliyordum. Sürekli şehir dışı kullanıyorum aracı. Şehir içinde agresif kişiliğim biraz ön plana çıkıyor
1.2 Tsi motora lpg takılıyor mu çok araştırdım ama pek tahmin edici bir sonuç bulamadım, şayet takılıyorsa ortalama yakıt tüketimi nedir merak ediyorum.
1.6 Tdi alıp çok fazla fiyat farkı vermek istemiyorum, ***** sricco da tdi yok olsa alırdım fark etmez)
Aklımda üç seçenek var, bunlar sırasıyla ;
Volkswagen New Beetle 1.2 TSi Design 2012 Model 64.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 133439145
beetle ilk araç olarak gözüme çarpıyor lakin Tsi lpg konusu biraz karışıkmış :S
ikinci araç ise ;
Mercedes - Benz CLK 200 Komp. Elegance 2004 Model 59.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 133234738
Mercedes kalitesi tartışılmaz fakat gerek yakıt konusu gerekse pahalı parça konusu beni biraz uzaklaştırıyor.
son araç ise ;
2009 Mitsubishi Outlander 2.0 DI-D Instyle 52.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 127738234
Yüksek donanımlı 2.0 tdi motora sahip güzel bir jeep fakat piyasası yok, parçası bulunurmu bilmiyorum.
Aklımda olan bu üç araç karar veremedim. Tsi' motora lpg takılma konusu beni çok gerdi.
Şimdiden çok teşekkür ederim, tekerinize taş değmesin.