bilmiyorum iste banada garip gelen kafamı kurcalıyan bu :( hic masraf yapıcak durumda diiliim.kasko sigorta ust uste bindi cunku :(
Printable View
3lü ölçüm yapılıyo rolantı 3000dv sabit gaz ve lambda degeri 3üde degerin üstündeyse kat olmadıgı için değil farklı bi sorun var demektir.çünkü sorunsuz aracta katı iptal edince sadece co yüksek cıkar lambda 1 degerinde sabit kalır 1.5 sene tüvde calıstım yaptıgım tüm ölçümler o sekildeydi.
eksoz pulu içinde cok kasmaya gerek yok sanayide herhangi bi emisyon ölcen yerde 30tl karsılıgı sorunsuz alabilirsiniz yakın olsa bende yardımcı olurdum.
Konuyu hortlatayım :D
Aracım 2008 Getz 1.5 CRDI VGT
Arkadaşlar ayın 23 ünde egsoz muayenesi bitmişti aracın muayenesi dün bitiyordu 17:30 a randevu aldım 16:30 da yola çıktım kartal ı geçerken yan yolda ısuzuda yaptırıyordum 1 senedir pul yok adamlarda nasıl denk geliyorsam! Neyse bastım pendik sanayiye bosch servis te muayene yazıyordu girdim 5 kez bas çek yaptım yer felan sim siyah oldu abi geçmedi dedi kısa çözüm tanıdığın bir yer var ise carbon yap gel dedi ben dedim acelem var 45 dk kaldı sende varsa yap normalde en az 30 dk sürer senin için kısa tutarız deyip yaptılar sonra o muayeneden geçti dümene mi geldim sizce 120 tl para verdim. Bir arkadaşım egsoza girmeden önce 2-3 kere 4000 devir yap bırak cihaza bağlanırken 2000 deviri geçme yeter demiş ti var mı aslı.
mazotu maltepe e-5 shell den alıyorum.0 duman
shell nitro.başka shellden veya başka marka aldıgımda 4.ve 5. vites yuksek devirde duman atıyor.zaten maltepe shell kendi yeri diye biliyorum.
bu arada whürt enjektör temizlici kullan faydası olur.
Varex'le geçiyor mu muayeneden? Kat flanşlı yaptırmıştım onu takıcam. Düz boru + kat + varex olacak? Tipi sesi vs yüzünden bırakırlar mı acep?