Selam arkadaşlar,
aracıma k-sport marka coilover taktım, ayar felan yapmadan sadece basıklık kısmı ve sertlik derecesiyle oynayıp taktık acıkcası..
fakat direksiyonu çevirdiğimde direksiyon geri yerine gelmiyor.. nerede bıraksam orada kalıyor..biraz sertleşti haliyle.
öncelikli ihtimal olarak rot v.s. ayarlanması için rotcuya götürmek istiyorum fakat, bu coiloverın üzerinde türlü türlü ayar mekanizmaları mevcut.. kamberi v.s. v.s. birde amortisör kovanının disk v.s. tarafına baglandıgı parca ile birleştiği noktada bir kontra daha var.. sanki kovanı biraz daha aşağı almak için.. ben yerinden oynamasın diye o kontrayıda sıktım takarken, acaba alakası olabilirmi?
Hal böyleyken coilover gibi bir parca takılı olan aracın halinden anlayacak bir rotcu lazım bana..o ne bu ne diye sormayacak, heh bu aracta coilover var diyecek ve bunun derdi şu diyebilecek gerekirse ayar yapıp düzeltebilecek bir rotcu.. benim devamlı gittiğim bir herif var, anlayacağını zannetmiyorum bu yüzden bu konuyu acarak bilgi almak istedim..
Topkapı çapa kocamustafapaşa civarı yakın bir yer olursa sevincten havaya ucarız.. heh uzak bir yerde varsa tabiki bilmek isterim.. cünkü bunu ayarlamak şart.
cok teşekkür ederim şimdiden.