Merhaba arkadaslar. Gecenlerde turbo fiyatlari vs icin yazmistim. Mini cooper s 2009 model. 40000 km de aracin turbosu bitti bu gidisle yani bendeki bu sansla motorda gidecek gibi. 2 hafta once ses geliyor diye servise goturdum baktilar ettiler anlamadilar. Turbodan olur falan konusurken. Aksamina egsozdan yogun beyaz duman gelmeye basladi. Cekici ile servise aldik ve 5000 tl ye turboyu yeniledik. Bmw servisi dumanin turbodan kaynakladigini ve degistiginde sikinti kalmiyacagini soyledi. Herneyse arabayi servisten alirken ilk calistiginda biraz duman gelecegini ve motor isindiginda sorunun gecmis olacagini soylediler. Fakat simdi araba ilk calistiginda duman yok giderken dumani zaten goremiyorum. Fakat durdugumda rolantide cok dikkatli bakinca bir miktar goruyorum. Bosa alip gaza bastigimda yogun bir duman atiyor ve gazdan ayagimi cekip tekrar bastigimda tekrar duman cikmmiyor. Biraz bekleyip tekrar gaza basiyorum ve tekrar duman cikiyor cekip bi daha basiyorum bi daha yok hic bisey. Dumani kokluyorum hafif yanikmis gibi bi koku geliyor. Kafayi yemek uzereyim. Servis falan hic anlamiyor bu ulkede adamlar. Daha oncede baska parca soyleyip aldirdilar fakat sonra bu parca degilmis dediler. Sorun neden kaynaklaniyor olabilir yardimci olabilirseniz. Cok tesekkur ederim. Fikirleriniz ve gorusleriniz benim icin onemli.