Hondanın phoenix yellow rengine benziyor :)
Printable View
Hondanın phoenix yellow rengine benziyor :)
kanka haftasonu sortumu terligimi giyip geleyim yardima elim zimpara tutar :)
Berkay ım dur şimdi honda, ponenix fln diyip benzer renkler arasında bırakma beni :D
atmaca sarısı yapacam arabayı :D:D
Özgür gel kardeşimde harta sonu çalışıyorum, cuma izinliyim bu hafta en olmadı denk getirirsen gel bi gül-cemalini görelim paşam :)
cuma cok is olmazsa kacar gelirim ya hatta bi boyacida spreye bastirayim ben bu boyayi ufak bi yeri boyariz :)
tamam o zmn kap bi sprey cuma işin olmazsa gel bilader :)
bu arada güzel fikir valla komple boyatmadan bir parça boyatsam, ne kdr düzgün olacak anlaşılacak çünkü hemen hemen her parcada aynı derecede dalgalanma var!
parlak daha iyi olur
mat olacaksa da siyah olmasin ne bileyim inci beyazi fln olsun.
yada koyu gri fln...
z4 atmaca sarısında karar kıldık :D
araç sarı olacak ;)
bugün ustamı getirdim baktı etti yaptıklarımı baya bi beyendi, sarı hatayı çok göstermeyen bir renktir dedi ve astardan sonra son yoklamada bana yardım edeceğini söyleyince parlak sarıda karar kıldık :)
perşembe astarlanıyor inşallah, cuma günüde yoklama ve sulu zımparasını bitireceğiz, fırın dolu değilse pazartesi de boyanır inşallah :)
biraz gaza geldim, inşallah pazartesi biter bu işte dier işlemlere başlarım :)
valla super olcak eminim :)
kanka usta beyendi valla :D bakalım bitince ne kadr ustaymış anlayacağız :D
böyle bişey fikir verir :) ben e46 m3 sarısı dıyorum ama
http://farm7.staticflickr.com/6023/5...0209dbea_b.jpg
http://farm7.staticflickr.com/6138/5...1ac731e4_b.jpg
Çok canlı bi sarı iyimiş :D
Dakar ıyıdır yakışır :D
beyler pazartesiye kadar renk seçeneklerine açığım.
ama Özgür ün tavsiyesi üzerine z4 sarısında hala duruyorum.
birde şu var ne renk dersek diyelim muhakkak ton farkları oluyor o nedenle koyu veya açık sarı olarak değerlendireceğim konuyu :)
buda güzel bir sarı, bu tonlarda birşey olacak inşallah :)
ren tonu farketmeksizin hiçbir parlak boya bir mat kadar hataları yok edemez, mat renk ile kesinlikle hatalar yok olacaktır....
teşekkürler alakana ama parlak yapacağız. ustamız bi bakındı etti çokta kötü değil dedi, onun sözüne istinaden parlak yapacağız :)