Onur bekliyorum hangi oem turbolu arabayı ctesi karşıma çıkaracaksan çıkar Ctesi son. Ondan sonra Nisana kadar yalan.
Printable View
Onur bekliyorum hangi oem turbolu arabayı ctesi karşıma çıkaracaksan çıkar Ctesi son. Ondan sonra Nisana kadar yalan.
kelalper senin arabanın turbosu oem mi ?
14T oem turbo üzerinde 1 bar peak. Daha büyüğünü koysamda fark etmiyor o zamanda kırıosun stock internal ı.
selamlar bu esp iptal olayı çok farkediyomu bunlarda yaaa =)
onu yapmak cok basıt 30 dakkalık ıs, dıger konu ıcın ararsın benı
görkem arşivimden çıkan bir kaç kare
Pardonnnnn CZT :)))
Trabzon'daki Erdinç'in CZT yi Rize'ye Gittiğimde Görmüştüm Çiçek Basık Olduğu İçinde Harika Bi Görüntüsü Var Alınacak Araç Motoru Stock Km Orjinal Sorunsuz...
Sagolasin Yusuf abi :)
Bu arada esp ciddi fark ediyor
arkadaşlar benimde bir kaç sorum olacak. arabayı aldıktan sonra farkettim radyatör suyunun miktarını gösteren depo yok arabada. su seviyesini nasıl anlayacaz bu arabada. kaç tane araba değiştirdim ilk defa böyle bişey görüyorum. diğer sorum ise bu antipatinaj iptalini nasıl yaptırabiliriz. yaşadığım yerde bu arabayı bilen usta yok. basit bir işlemse bilen bir kişi işlemlerin ne olduğunu açıklayabilirmi
soğukken radyatörün kapağından bak su varsa devam onun haricinde bişey olmaz hararet yapmaz. esp iptali biraz karışık iş işten anlayan birine göstermen lazım.