Aklimizakileri yapalimda 1.4 peak catara patara :D
Printable View
Maşallah CzT'ci leri ßir arada görmek çok güzel :)
Yeni konu acmak yerine burdan yazmak istedim. Yeni arac aldık abime. Colt 1.5 dizel 110 binde. 2006 model cizik yok. Kazasız sürekli bakımları yapılmıs aksatılmamıs. Belki türkiyedeki en demiz en bakımlı coltlardan biris. Doktordan :) Fiyat 17.5. Sizce fiyat olarak uygunmudur? Artıları eksikleri nelerdir ? Yakıt-performans yonunden üzermi bizi? 2. eli nasıldır yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...
17" 5Zigen FN01R-C isteyen CZT ci yokmudur :) 4*114.3 al tak mis.
Kardes czt'miz yok ama fitekimiz var .d
flans yaparsanız vtec e de olur :)
illa bonalume takman gerekmez kendin bi egsoz sitemi, filtre ,interccoler ve yazılım yaptır aynı güçleri alırsın hatta daha fazla. bide headers yaptırırsan ilerde çok hızlı olur.
Mudur yok mu kirmizi bir czt alalim :))
herkes arıyo müdür buluruz bi şekilde. :)
26 verdikten sonra heryerde :)) birde bu headers dediginiz sey turbo manifoldu degil mi?
headers daha afilli oluyo müdür :) 23 lük czt bomboş olur napcan onu:) mazleme olsun üstünde
Bonalume yapana kadar baska sekillerde hizlandirirsin onun acik olsun :)
headers duz boru filtre egzoz yazilim ile 230lari kovalar.
Kirmizi bakiniyoruz iste aklinda olsun :)
akşam gelde bi gazla müdür czt ile , iyice soğutim seni 106 dan :)
t4 dediğin td04 heralde 280 hp çıkarır motor içine girmeden, doğru malzemelerle.. yurtdışında gt2560 la 312 hp alanlar var
Abi td04 ile 300 hp de mümkün ben 1 cont ta 260 aldım 1.5 cont da çok temiz görür ve havadan 260 değil 3 kişi 350 kiloyla fhe typera 10 boyun üzerinde gittik görkemde videolar vardı birazdan ekler
Edit:60 lık boru ile üst devirlerimiz çok sıkışık olmasına rağmen 240 a kadar çok temiz gittik
ahmet bey aracınız ile roll'e gidiyorduk haber gelmedi? Sen bu arada bana bi trip atıyon ama çözemedim :)
eyvallah kardeşim. takılıyorum ben sana havalar düzelsin de seyrangaah yapalım sosyeteden uzak kaldık bu ara :)