Arkadaşlar 2.0 tfsı fr dsg ilk harekette hafif gazla kalkışta titreme sorunu var sizce neden olabilir volan olma ihtimali varmı ?
Arkadaşlar 2.0 tfsı fr dsg ilk harekette hafif gazla kalkışta titreme sorunu var sizce neden olabilir volan olma ihtimali varmı ?
motor kulağı , volan , balata , baskı hatta başka şeylerde olabilir , ama caddyde falan volan kıranlar duymuştum ihmal etmemek lazım...
Geçmiş olsun kronik bir tfsi hastalığı ile karşı karşıyasınız sabit volan olmadığı için bu titreme oluyor.motor kodunu yazarsanız baskıbalata volan set konusunda yardımcı olabilirim
C 20 XE POWER...
motor koduna göre baktığımda luk olarak piyasada var sachs kodu da var ama bakmama rağmen getiren olmamış
volan:1.100 tl
Baskı balata 550 tl
büyük ihtimalle budur ama kesin çözüm için şasi numarasıda lazım,referans numaralarını verebilirim isterseniz...
C 20 XE POWER...
ikisindede yapar özellikle dik yerkerde düşük devirde yapar gaza yüklenin ce geçiyo ama kopacak birşeyler zannediyosun
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
dsg şanzumanın bir parçası var 270 tl miydi neydi serviste ondan yapması muhtemel ondan değilse ahtscirocco nun dediği gibi bobinlerden olabilir
Ust devirlerde sıkıntı yok arkadaslar şıkır şıkır geçiyor ama d1 de ilk hareketi alrken araç yani kalkarken sarsıntılı titrek bir kalkış yapıyor bana volan gibi geliyor ama
Bobinlerde sıkıntı olsa onu nasıl anlarız
Kanka bende otomatikteyken bir titreme oluyordu bu da aracın durmaya yakın hatta durduğun anda bile kolay kolay 1. vitese düşmemesinden kaynaklı D2'de kalkmaya çalışıyor dolayısıyla sirkeleme yapıyordu. DSG de yavaşlayınca hemen 1'e düşürdüğü için sorun olmuyor. Belki aynı şeyden bahsediyordur diye düşündüm ama arkadasın problemi farklı sanırım
ustamla telefonda görüştüm şifahen sıkıntıyı anlattım tecrübe etmesi lazım ama şikayete göre oda bobin yada volan sıkıntısı var dedi
umarım bobindir şayet volansa baskı balata dahil işçilik epey tuzlu olacak gibi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)