Selamlar;
aracımın marş motorunda problem var sanırım geç basıyor
acaba accord ve crv lerin marş motoru ile birebir aynı mı
bilenler tecrübe edenler yazarsa sevinirim, değiştircem...![]()
Selamlar;
aracımın marş motorunda problem var sanırım geç basıyor
acaba accord ve crv lerin marş motoru ile birebir aynı mı
bilenler tecrübe edenler yazarsa sevinirim, değiştircem...![]()
US Performance
Accord'la ön pinyon kapakları farklı, diş sayısı tutuyor ancak önden bağlantısı tutmaz.
CRV'nin 2002-2006 arası 2.0 motorluların diş sayısı vs. tutuyor ön bağlantısı da aynı gibi ama bu dinamo işi öyle birşeyki takacağın yerde denemeden %100 emin olamıyorsun.
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Sasmaz oto sanayı girisinde aydoganlar mercedesı geçmeden hemen sag tarafta sarj mars dınamocu var
hem sıfır ıstersende tamır yapıyor
işcılıklerı gayet ıyı duzgundur
Şuan için tamir yaptırma şansım yok mertcan kemerdeyim parçayı söktürüp çıkartma şansımda yok bana parça lazım al tak şeklinde o yuzden işim zor
US Performance
EP3 TypeR ın marş motor numarası
31200-PRB-A01
Accord ise 31200-RAD-004
crv
31200-PNE-G01
parca numaraları aynı degıl ama ben uyabılecegını dusunuyorum ozellıkle crv nınkı
Kadirsa'da yazmış,
k20, k24'de aynı şanzımanı bulman gerekir. Accord otomatik, CRV awd otomatik olduğundan pek bulamazsın uyanını. Kapak farklı olduğundan diş tutsa da yerine denk gelmez muhtemelen.
Tamir için Ankara'ya otobüsle falan göndersen 1.5 günde işin hallolur muhtemelen.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
denemeden malesef net yorum olacagni sanmiyorum. en szindan cikma bu sekilde denemenizi tavsiye ederim
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Marş motorumuz sağlam 2 ay önce aldığım yeni akünün üretim hatası olduğu tespit ettik (VARTA) yeni aldım demeyin kontrol ettirin marşa her bastığımda akünün akımı geriye gitmesi gerekirken yukarı çıkıyor çok ilginç akümüzü değiştirdik marş motorunu kurtardık farketmesek boş boşuna macera arayacaktık..![]()
US Performance
Hadi geçmiş olsun bakalım.
dip not: Kimse akü garanti kartını aracının torpidosundan çıkarmasın, ehliyetini unut onu unutma![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)