koltukları siz mi degiştirdiniz araba gayet temiz duruyo kazasız belasız....
Printable View
koltukları siz mi degiştirdiniz araba gayet temiz duruyo kazasız belasız....
koltukları aldıgım kişi deiştirmiş ama arkalarda orjinalden vtec kafalıkları var...
çok guzelmiş ya maşalah:)
Manyak... :D
hayırlı olsun maaşallah
motor kodu d15b ise cok şanslısın. Bunların krankının ana yatak çapı 1.5lerle, kol yatak çapları ise 1.6larla aynı hatta yanlış hatırlamıorsam piston kol boyu da 1.6yla aynı bu da demek oluyorki forged kol takabiliorsun. Turboyla eger motor içine de girersen baya ciddi beygir cıkarabilirsin. Benim 1.4e forged kol takabilmem için tek yol bu motorun krankından kullanmam ordan biliyorum :)
rengi fln süper maşallah :D
Az kaldı yakında bomba gibi geliyor...:heyoo: :icon_tup:
masallah cok guzel arac bi o kadarda ozell
Bizim mahallede duruyorudu sürekli bu aralar göremiyorum, hayırlı olsun sen almışın demekki.
kazasızz belasızz cok guzel bır aracc almıssın tesaduff olmus bıraz ama cok guzel :) tam JAPAN CAR cokkk guzell suna headers tan sonra bırde otto veyha HKS son ssusturucu 60 duz borularr falann bırazdaa yere bass cok tatlı gozukurr hane benım gorusum :) allahh kaza bela vermesın kardess gule gule kullan :)
guzl farklı bır renk gule gule kullan
araç çok güzel ve sade, allah kaza bela vermesin.
anladığım kadarı ile motordan yanada şanslıymışsın:)
Evt şanslı soch vtec motoruda rengide cok güzel.:)
The D15B shares the same head as the US Civic SI (D16Z6) but a unique block, crank, and rods. the car shard the 1.5L displacement of the other D15 blocks, but the rods were the same length as the D16's. Despite this, the crank and bearing sizes were not the same.
ee gökhan bi de tercüme edeydin de benim gibi cahillere ışık tutaydın :) :)
Us civic si la aynı üst kapağı paylaşmasına rağmen bu motorlar farklı blok krank ve millere sahiptir. motorun içinin normal d15b ile aynı olmasına rağmen mil uzunlukları d16 ile aynıdır. Ayrıca krank ve mil yataklarıda aynı diildir.
4 ekimde sizinlede yarışmak nasip olur inş kazasız belasız..