............
Evet var ,
Alterpower buda devresi ;
Şema:Obitet.gazi.edu.tr
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
aslında sadece vtec açtığında alternatörü devreden çıkaracak bi devre yapılabilir bana mantıklı geldi![]()
ECUTECH İstanbul
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Gerçekten işlevsel elektrikli bir supercharger projen varsa kafanda apartmanların merkezi doğalgaz ısıtma sistemlerinde kullanılan brülör adı verilen bir alet var. Bu alet atmosfer basıncında olan gazları çok yüksek debiler ile basabiliyor. 3-5 bar gibi. Boyutları değişken. Ama çalışmak için yüksek akıma ihtiyaçları var. Ve bu tarz sistemleri aracın kendi alternatörleri ile beslemek çok zor. Ne kadar büyük alternatör koysanda. Ama genede sana kolay gelsin umarım iyi bir çalışma olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
altarnetöre akü doluyken zten devredışı kalır .bence hiç urasma içre bi dügme koy istedgin zaman acıp kapatırsın öle dene ama hiç bir farkını görmessin.yani sinekkten yag cıkarmak senin yatıgın hiç uraşma bence
alternatörü pek incelememişşsin sanırım . arkasında 0.75 mm inceliginde bi kablo olur (senin arcını bilimiyorum 3 tanede olabilir(bunlardan biri lamba ucudur.alatarnatör calışmya basladıgından itibaren o kablodam 12 volt üretir .kablounun bir ucu ise göstergededir .göstergenin içinde ampul vardır birucu alatarnanöterden gelen kabloya diger ucta ise sürekli 12 volt vardır .dinamo dönmeye basladıgını anda ampulun iki ucunddada 12 volt olur bölece lamaba söner dinamo yüke biner elektrik üretir.işte o ince kabloya sartel koyman gerekir biraz uzun oldu ama inş anlatabilimişimdir
Tekere yada şanzıman bir şekilde hibrik sistemlerdeki gibi elektrik motoru takviyesi amatör yada tuning garajlar için bile çok uçuk hayal niteliğinde projeler. 4 kere 4 motor projesi yada 2 tekere 2 motor projesi belki ama hem maliyetli hemde çok yoğun simülasyonlar gerektiren olası bi aksilikte kazaya sebep olabilecek sistemler.
Schumi.Projects
ben hayatımda alternatörü gazlarken iptal etmek kadar saçma sapan birşey duymadım
ateşelemede gücsüzlük olursa bir anda ozaman ne yapıcaksınız?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
jtuned'da okadar araba okudum birtanesi bile takmamis cok amatorler demek![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
arabanın gırtlağını sıktık , taşın suyunu çıkarttık , son bi 3 beygir kaldı çekemediğimiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)