aracımın ciddi bakıma ihtiyacı var.baskı balatayı değiştirmek istiyorum aynı şekilde trigel setini ön takıma baktırmak istiyorum.ayrıca son 15 gündür araç ilk çalıştığında kapanıyor ayağım gaz pedalında sabit.rolanti düşüyor düşüyor tam stop edecek biranda yerinden fırlıyor sonrasınra birşey yok.oksijen sensörü geldi ilk aklıma.yada benzin pompası die düşündüm.bazende 2000 3000 arasında sallanarak çalışıyor sanki kesiyormuş gibi.şuandada gaz pedalım neredeyse fren pedalım kadar sertleşti.baskı balata ve trigelin daha zamanı var.ama ben girdimmi hepsi çıksın diye düşünüyorum.sonuç olarak ciddi bir bakım şart ama güvenebileceğim bir usta yok.arabam full stok bir araba ne filtre ne eksoz nede başka bişey var.
istanbulda daha önceki 106 gti götürdüğüm bir usta vardı.ama bana bu işi sırf para için değil harbiden uğraşıp severek yapacak ilk sorun çıkmada yanına gittiğimde ssallayacak değil esnaf gibi davranacak bir usta önerirmisiniz..
bunların dışında aracımı satılığa çıkarttım marta kadar satılmazsa önümüzdeki sezon modlamayı düşünüyorum aklımdaki yer paşaoğlu.önerirmisiniz yoksa başka tavsiyeleriniz olabilirmi.