oncekı arac nedır suankı arac nedır acaba ? ozel olmaz ıse
Printable View
oncekı arac nedır suankı arac nedır acaba ? ozel olmaz ıse
opel corsa vardı 97 model önceki aracım dediğim 2003teki aracım yani :) çok garip lanet birşey inanılmaz geriyor beni o olay.
valla kardesım soyle soyleyım bu birazcık hem cam motorunun yoruldukcada cok akım ceker birde eletrik tesisatları artık eskisi kadar iyi yapmıyorlar opelın eskı aracların suankılerden 10 kat daha saglıklı ve dayanıklı ama artık tum fırmalar para kazanama bılmek ıcın her noktadan urun calıyor benım bır dıger aracımda 2003 model peouget 307 sw tek lanet ettıgım sey peouget elektrık tesısatı okadar zayıfkı zenon ılk taktıgımda aracın beynı hata ustune hata verdı ustune bırde lpg eklendıgınde elımde laptop her hafta arıza sılıp sebeb aradım anlıcan bu ılerlıyen ve sureklı calısan sıstemler helekı elektrık sıstemlerı gozle temız gozukur ama metal uzerındenden gecen akım suresı arttıkca yıpranma gıderek hızlanır benım sana yardımcı olabılecegım nokta bukadar olur en kolayı rayları temızleyıp raylarıda WD40 ıle yaglar ısen cok fark eder
aku en alemde bilmiyorum ama yeni nesil bir suru arabada 42 amper aku gordum ve etarfimdakiler hep 60lik aku tavsiye etti;
birde buddy club racing condenser var mesela belki ihtiyaci olan odur..
çok alakası var mı bilmiyorum ama durup duruken inip çıkıyo dediğin için yazıyorum benimki de benzideyken rolanti oynuyordu sürekli egr yi temizlettim geçti faydası olablir
Araba alakasiz ariza yakmayabasladi simdide kesinlikle elektrik tesisatinda sorun var eminim yani
Yemin ederim illallah geldi biktim 1 senedir bi adam akilli stabil.olmadi araba yakicam en sonunda biktim tukendim
Kardeşim bak daha öncede söyledim yüksek amper bi akü al eşinden dostundan tak dene bişey kaybetmezsin bende çok uğraştım benzeri sorunla tak bi 72 yada 90 amper akü bak düzeliyo mu
Vectra 2.2 Return Idle Problem! - YouTube
arkadaşlar cam çama kapamayı geçtim böyle bir sorunum var birde benim araç değil ama aynı problemi yaşıyorum gazdada benzindede hatta benimki bazen stop ediyor. ama genellikle bu şekilde oluyor stop edicekmiş gibi sonradan bu şekilde yapmaya başlayıp kesiyor bir süre sonra tekrar bu hale geliyor...
Devir sensörü bozulmuş direk onu değiştir zamanla gaza basıp çektiğinde deviri sabit kalcak misal 3binde sonra sürekli arıza ışığı sonra 5.500 deviri geçemiceksin sonrasına kadar bekleyen hiç opelci tanımadım :)
devir sensörü dediğin ?
ben 3 tane değiştirdim sonuç aynı. sarj dinamosu araç kapalıyken 3.1 amp akım çekiyor buda aküyü bitiriyor şarj dinamosu aküyü doyurayım derken yeterli voltaj motora gidemiyor ve sapıtmasını sağlıyor. olabilirmi ?