sonuc nooldu
Printable View
sonuc nooldu
sonuc walla aynı kütahyadayım şimdi arabadan anlayan pek usta yok acıkcası elimden gelenleri denedim ama ustaya kalan kısımlar aynı şekilde ama bu arabanın sorunu galiba tesisatında dün farları acık unutmuşum akü azalmış biter gibiydi calıştırdım arabayı heo bi tıkanma gaz yememe yaptı sonra kendiliginden düzeldi tesisattan olma ihtimali sizcede cok yüksek degilmi arkadaşlar
Benim ustam var PUG üstüne ihtisas yapmış birisidir.
istersen telefon ile sor soruştur eminim ustam bulacaktır sorunu. En azından denemekte fayda var :)
Yurt MotorSport
Harun usta
Tel:0216-575-29-51
saol kardeşim ben bi arayım derdimi bi anlatayım bakalım ne dicek cok saol...
tolga yapamadın mı hala ya :)
arıcam harun ustayı bugün bakalım telde ne diyecek saol er cok teşekkür ederim... yok mert cözemedik hala ya :( :(
Bursada xtreme tuninge bir uğra, 106 gti ile çok haşır neşirler seni iyi bir ustaya yönlendirirler
turbocu cem e götürdüm arabayı dediklerini aldık taktık ama sonuc aynı
puglarla aziz usta ugrasıyodu onada bi göster dicem ama göstermişindir belki.kafayı yedirtir tolga :S ya
yedirtti bile zaten bobinlere bakcam şimdide
Benim dediğim ustayı aradın mı ? sonuç ne oldu ?
arıamadım kardeşim ya nete giremedim bi sorundan dolayı bi kaç gün yarın ariyorum bugun artık saat gectide yarın yazarım ne dicek bakalım
arabanda devir kesici iptal galiba ole demişsin.eğer cok yuksek devirlere cıktıysan pistonlar sibop u yakalamış olabılır.ve ınanılmaz derecede ufak bır sibop kaçırması bu arızayı yapıyor olabılır .bı kontrol et istersen.aynı cesıt bır arıza banada olmustu.15 gun butun sensorlerı degıstırıp denedık olay hallolmadı.en sonunda savas usta bulmustu arızayı.bızede cok ılgınc gelmıstı.hatta 7000 devırde bır kesıyor sonrdan tekrar yurumeye baslıyordu arac.acayıp bır benzın yakıs ve kokusu oluyordu.
kolay gelsın sımdıden...
evvela bi kompersörü ölçtür birde ECU da program kaybı olabilir
bobin den sanırım senın sorum ....kontaktörede baktır
gaza basarken vıteske bıse yok vıtes degıstırırken bosa dustugunde stop edıor yani bobın ateslemeyı yapmıyor bobın ve bobın yolu denılen kablolara baktır ...bobın yuvasınada baksınlar