User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Mazot filtresi yardım

Drag-on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mazot filtresi yardım

Ben karsta yaşıyorum ***** aralık - mart arası 4 ay sıcaklık eksilerde şu an geceleri hala eksilerde , bir aracımız var accent blue dizel ve kış boyunca sürekli mazot filtresi donmasından dolayı sıkıntı yaşattı. Araç garajda kalıyor ama sabah filtreye saç kurutma makinesi falan tutmazsak çalışmıyor. Eksi 15 ve daha altında ki derecelerde yolda giderken 100 km lere geldiğimizde hareket halinde bile donuyor. Tekrar tekrar çalıştırıp yavaş yavaş düşük devirlerde biraz aracı zorlayınca düzeliyor. Arıza lambası sönüyor. Ama sürekli sustukça biz çalıştırıyoruz 20 dk kadar zorlayınca normale dönüyor. Aynı garajda bi tanede accent era var. Onda hiç bir sıkıntı yok.
    Nasıl bir önlem alabiliriz ya da filtre ve tüm düzeneği eranın kiyle falan değiştirebilir miyiz ? Başına gelen bilgi sahibi olan var mı
    Horsepower determines how fast you hit the wall... Torque determines how far you take the wall with you...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isı yalıtım süngeri ile sarabilirsiniz.Önceden mazot'u donan kamyonlara düğmeli bir rezistans koyup mazot yolunu ısıtıyorlardı. Daha profesyonel bir şey de yapılabilir
    Coğrafya kaderdir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)