merhabalar
4-5 ay önce tam kestiremiyorum simota cb2-1111 modelli filtre aldım 8000 km yol yaptım sesi çok çıkmaya başladı sanki yakıtta arttı biraztemizlememmi gerekiyor bunu temizlemem gerekiyorsa fitreyi tutan kelepçeyi söksem çıkarmı?
![]()
merhabalar
4-5 ay önce tam kestiremiyorum simota cb2-1111 modelli filtre aldım 8000 km yol yaptım sesi çok çıkmaya başladı sanki yakıtta arttı biraztemizlememmi gerekiyor bunu temizlemem gerekiyorsa fitreyi tutan kelepçeyi söksem çıkarmı?
![]()
Aracınız kaç km'de ?
boğaz kelebeği temizliğide isteyebilir.Rölanti'de bozukluk var mı ?
Coğrafya kaderdir
ön tarafındaki parlak yeri tutan 4 tane vida var bunları sökünce filtrenın temizlenecek kısmı dışarı çıkar,ama 4. vida alt tarafta kaldığı için kelepçesini mecburen sökmen lazım yada o vidaya ulaşabileceğin şekilde gevsetmen
aynı kiti bende kullanıyorum.
kelepçeden söktükten sonra o oval karbon kutunun etrafında 3 adet ufak vida daha var filtreye ulaşmak için onlarıda sökmelisin.
en az her 10 binde temizlenmesi gerek.
ben 5 binde bir temizliyorum.
k&n temizleme kiti kullanıyorum.sende bu tarz bir kit alıp kendin temizleyebilirsin.
filtre sesi duycam diye basmıyorsan şayet filtrenin dogrudan yakıtı etkilediğini söylemek bana göre doğru değil.
araç 59000 de rölantide pek bişey yok fakat çok düşük devirlerde stop edecek gibi oluyo bazen ama etmiyor
yok basıyorum basmayada eskisine göre 2 kat ses veriyor arabanın döşemesi titriyor adetamüsait bi zamanda söküp temizlicem artık temizleme kiti alıp cevaplar için tşkler
Boğaz kelebeğini de bir kontrol ederseniz başınız ağrımaz![]()
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)