hangı markaları onerırsınız fıyat aralıkları hakkında bılgınız varmı? BRC den fıyat aldım 600 tl dıyorlar bana cok geldı o tarz arac ıcın?
hangı markaları onerırsınız fıyat aralıkları hakkında bılgınız varmı? BRC den fıyat aldım 600 tl dıyorlar bana cok geldı o tarz arac ıcın?
600 neymiş be abi... karburatörlü araba için 350 400 liraya kitler var eski sistem... sıralı 800 liraya var... ama sana önerim karburatörlü arabaya lpg takmamak... hiç bir şekilde ayar tutmuyor sürekli ayarı kaçıyor...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Kanka atiker takdırdım peşin 400 lira mis, sorunsuz 10bin km kullanıyorum, artı grup dolapdere de yaptırdım bir görüş.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
yerlilerden taktırabılırsınız.italyan olmasına hiç gerek yok.bosuna fazla para vermeye gerek yok.
TeKS@S
ben 750 ye tartarini taktım.2003 te de tartarini taktırmışık o sistem çok güzeldi ancak bu son taktırdığımdan hiç verim alamadım ayar tutmuyor bir türlü..
ne taktirirsan taktir, Miksersiz taktirma
bazen biseyleri delip, iki boru sokuyorlar.
lanet edersin. performansi öldürür seni
Mikserli olursa performans farki hissetmessin
Polo GTI owner
abi araç ne ben eski optima ma aldesa taktırmıştım süperdi concorde ye taktırmak için gittigimde buna takmayalım aldesa sorun çıkar dedi arkadaş motor hacminden dolayı concordeyede brc taktırdım normal mikserli sistem 800 tl 1.6 civarı bi motor sa selçuk aldesas taktır gitsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)