Aracıma innovative in motor kulaklarından taktım.. Soğukken ilk çalıştırmada adeta içeride karmaşa çıkıyor. Her yerden sesler geliyor. Giderken bir sorun yok ama durunca araç çok sallanıyor. Ne yapabilirim?
Aracıma innovative in motor kulaklarından taktım.. Soğukken ilk çalıştırmada adeta içeride karmaşa çıkıyor. Her yerden sesler geliyor. Giderken bir sorun yok ama durunca araç çok sallanıyor. Ne yapabilirim?
o kulaklar takılıyken o titreşimin önüne geçemezsin
giderken birşey hissetmezsin, ama bütün titreşimler rolantide olur
yere verdiğin güç artmıştır muhtemelen.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
bende de peugeot sport kulak seti var ilk taktığımda komple titriyordu araba zangırdıyordu direksiyon minibüs direksiyonu gibi titriyorduhatta trafikte kalınca zibrasyandon çişi geliyordu arabadakilerin
1-2 ay sonra yumuşadı kulaklar o kdr rahatsız edici değil artık
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Bendede VF Engineering kulak var aynı durum bendede söz konusu. Rölantide arabanın hertarından ses geliyor. Sanırım gülü seven dikenine katlanır modeli
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
valla bende de var kardeşim ama dediğin kadar bi titreme yok bende rölantide bi çıtır titrio araba haliyle ama öle çiş getirecek kadar diil çok çok az hissediliyor bende zamanla alıişır senin kulaklarda biraz daha keser diye düşünüyorum
no car no fakin fuel
Sorun çözüldü şuan öncekine göre baya rahatladı..
bende grup n ve grup a olarak satılıyor sert olmasın diye grup n aldım böyle olduama dedğim gibi zamanla kullana kullana yumuşadılar titremiyor heryer artık
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
aynı durum bendede var çok güzel bir durum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Motor kulak dolgusu al, oem kulağa geçiriyosun çok basit bir işlem
Biraz rölanti titreşimli oluyor ama normal çünkü kulak neredeyse hiç esnemiyor direk şasiye veriyor vibrasyonu.
Selam Kac bın Km sonra bu sorun duzeliyor? Bendede aynı durum mevcut. Cok titriyor..
kulak değişiminde kasıntıdayken tek tek değişmeyiniz veya değişirseniz yapıcagınız işlem
kulakları komple değişin.
civatalarını gevşetin
aracı çalştırıp stop edin 4 5 defa tam anlamıyla yerine otursn kulak.
sonra civataları sıkın.. bukadar.
King performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)