anlatılan şey çok açık değil fakat conta yanıgı diyorum bildiğim kadarıyla su eksiltir ve motor yag kapagında beyaz beyaz kopukler olusturur
Printable View
anlatılan şey çok açık değil fakat conta yanıgı diyorum bildiğim kadarıyla su eksiltir ve motor yag kapagında beyaz beyaz kopukler olusturur
Sabahları ilk marşta zor veya patırtılımı çalışıyor ?
Blogun önünde beyaz kireç tarzında lekeler varmı ?
Çalışır durumdayken yada stop ettiginde arabanın altı ıslanıyormu ?
1. conta
2.blok catlak
3. radyatör
:D :D
benim r53 ümdede aynı problem vardı bunun bir çok nedeni olabilir en son contaya bakmanız gerekir çünkü bende bir kaç defa bu sebepten yüksek hararet dereceleri gördüm fakat contam hala sağlamdı fanınızın iki kademesininde çalıştığından emin olun sonrasında radyatörde veya su hortumlarında kaçak varmı kontrol edin su kabının birleşim kısmında veya kapağında su atma gibi problemler varmı bakın mini lerin su sistemi kapalı devre olduğundan bu tür yerlerden hava veya su kaçırması sistemin hava yapmasına neden olur ve araç su eksiltir. Ben en son tekrar başım ağrımasın diye radyatör, su kabı, devirdaim, termostat, birkaç su hortumuyla birlikte komple sistemi yeniledim tabi bu sizin bütçenizle alakalı bir durum fakat burda en önemli konu doğru arıza tespiti bir çok mini ve bmw nin bu mevzular yüzünden boş yere contası yanık denilerek kapak açtığını biliyorum.