Bugün aracıma vanalı sistem yaptırdım arkadaşlar foto ve video yakında koyacağım![]()
![]()
vanani actigin zaman egsozun (eger sistem benmkinin ayni ise) cift cikis oluyor gerci gaz rahat cikisi secior ama yinede cift cikis oluyor ust devirlerin guzel bi sekilde canlaniyor alt devirlerdede vanani kapiyorsun back pressure i yakaliyorsun kalkisin (alt devirlerin) guzel oluyor dolayisiyla + in oluyor polislerde iyi geciniyosun oda bi + ben bi eksi bulamadim bulabiliyosan sen bul![]()
M7 bir zamanlar mini icin boyle bir egzoz yapmisti. Tabi mini de ortadan gelen boruyu saga sola bölmek kolay. Yaptiklari sistem dogrudan acik bir sistem degildi, bencede bu sistem güzel bir son susturucuyla cok kullanisli bir hale gelebilir. Ayni seyi yeni aracimda yapmayi planliyorum elektronik olarak, yaptirirsaniz paylasmanizi rica ederim: )
yani şöyle mi oluyor benim anladığım şu ; tek gelen sonsusturucu çıkış ve boru falan hepsi iki tane mi oluyor?
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
http://img522.imageshack.us/gal.php?g=abcd0001d.jpg
bendeki sistem böyle daha değişik sistemlerde var tabi..
çok iyiymiş ama resimleri görünce " bu mu ağırlık yapar dedikleri şey " diyesi gelio insanınbence bu ağırlık bile değil, ama bana kalsa normal çıkış olanı alta sıkıştırır,karbon spor egsozu da dışa yöneltmek daha güzel görüntü sağlar
bişey değiştireceğini sanmıyorum
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
o zaman ağırlık neredeyse 4te 1 oluyor yani benim için çok iyi bi durum![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Bende elektirik vanalı sistem var..Jazzın sisteme benzer Son susturucu üzerinde ikinci bir bebek egzos var..Vana kapalı iken küşük egzos devrede Borla devre dışı..Açıkken ikisi de devrede.Dışardan bakınca da borla nın ucu gözüküyor bebek gizli![]()
antalyada yapan bi eksozcumuz var bayada bi arabaya taktılar onlar eksoz fireni için kullanılan elektirikli vanayı baglıyolar araya sesi yüzde 80 felan kesiyo orjinale yakın bi ses çıkıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)