Ömer gel satalım arabayı hiç uğraşma alalım bi dizel golf komple r görünüm mis gibi bin knka :)
Printable View
Ömer gel satalım arabayı hiç uğraşma alalım bi dizel golf komple r görünüm mis gibi bin knka :)
valla yemek yiyip çıktık çok kalabalık olunca sıkıntı oluyor inşallah bidahaki Sefer'e
astrayıda sattım bi çorsa sport alabilirim tekrar bakalım olursa bol bol buluşuruz
corsa b ci var
Okadar kabadayi olma evinden aliriz felan :)
sport tan çıkma orjinal yaylar ve lip arayan varsa mesaj atsın çatı arasından çıktı ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum
Corsa D sine Namiştain da coil yaptıran varmı acaba.Fikirlerinizi alabilir miyim.
Kardesım bugün gittim Ömer abiyle muhattap oldum opc serviste Hüseyin abi yemekteydi şak die sorunu buldu tech2 ile :) sorun seydeymis gögsteki fişi çıkarıp taktıktan sonra aşırı elektrık yüklenmesi olms saolsun Ömer abi para bile almadı çok ilgi ve alaka gösterdi sanada tekrar tekrar teşekkür ederm Samet kardeşim :))
Bu arada bi yemek sözüm olsun astralı Samet kardesıme :)
açıktım bende :D
satılık varmıdır d sport benzın dızel farketmez ?
sorunun çözüldüyse sıkıntı yok hayırlı uğurlu olsun o servis bizde herzaman ordan yardımcı olurum isteyen kişiyede problem değil
yemek içinde düşünmen yeter kardeşim ama tanışırız bigün inşallah :)
var kanka 3 parça boya 2 değişenli 26.500 siyah sunrofflu
31 lirayada kırmızı tek parça boyalı sunrofflu var :D
benzınlı 1.4 var kırmızı db plaka furkan kardeşimizde siteye üyemi bilmiyorum ama facebooktan bakabilirsin :)
[QUOTE=S.Özeren;7353045]sorunun çözüldüyse sıkıntı yok hayırlı uğurlu olsun o servis bizde herzaman ordan yardımcı olurum isteyen kişiyede problem değil
yemek içinde düşünmen yeter kardeşim ama tanışırız bigün inşallah :)
eyvalla kanka tekrardan :)