Selcuk abinin arabayı incirli'de gördüm tıp merkezinin önünde korna çaldım ama valeydi heralde maşallah :)
Printable View
Selcuk abinin arabayı incirli'de gördüm tıp merkezinin önünde korna çaldım ama valeydi heralde maşallah :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...04038924_n.jpg
:) Nasıl olmuş beyler
orjinal corsa d jant lazım 4 adet varmı satan ?
Guzel olmus harun
Kirmizi civicim vardi 2003-2009 arasi tb 329 plaka. Sen hangisinden bahsediyosun bilmiyorum. Corsaya radikal seyler yapmam esim biniyor ona, ufak tefek detay yapicam sadece ve kaliteli ses sistemi. Az öz iyidir. Jantlar 5Zigen Pro Racer ornegin
Tamam benim bahsettiğim de oydu.Dergidede çıkmıştı.Yani o yıllara dönüldüğünde Türkiyede modifiyenin öncülerindendi TB329.Bu işi iyi bilen birisi olduğundan merakla gözlemleyeceğim Corsanı.
Estagfirullah, elden geleni kadar yapiyorum. Begeniliyosa ne mutlu
Ben istanbuldayim yalniz :) plakayi degismedim sadece :)
:) yeniler belki bilmez.Benide tanımazsın ama ben 98 den beri bu camiadayım.O zamanlarda gördüğüm hatta şöyle yazayım yabancı dergidekiler gibi Türkiyeden öyle bir Hondayı görmek .... Yani hem senin kıymetin bilinmeli hemde o civicin.Çünkü o zamanlar o civic gibi araç yoktu.Şeffaf stoplara füme görünüm vermek , bagaj üstü spoileri,jantları..... Farkındasındır şuanki modifiyeli denilen araçlarda o Civicten esintiler var.... Sene 2013 Sene 2003.(yanılmıyorsam)Hala onun görünümüne kavuşan araç sayısı fazla değil 10 yıl geçmesine rağmen.Neyse bu konu uzar ama doğruya doğru bu işi iyi biliyorsun tebrikler ve iyi akşamlar.
hmm :) ozaman İstanbulda buluşuruz. Avcılardaydım az önce şimdi döndüm Kocaeline. Bu arada gişelerden geçtikten sonra tam önümde kaza oldu. yeni kasa civic kamyonla refüj arasında gitti geldi tamponlar cam parçalar arasından geçtim direk. Arkama bile bakamadım tam yoğunluk kilitlendi zaten :confused:
Prof cekimlerde belli olcak yavru :) az detay kaldi bitsin cekicez
http://i.ebayimg.com/t/Corsa-D-VXR-f...CFw~~60_35.JPG
http://i.ebayimg.com/t/Custom-Text-L...F3Q~~60_35.JPG
bunlardan istiyorsun sanırım :)
arkadaşım war yapan yardımcı olurum ıstersen :)
Merhaba; 2000 km ortalama tüm tatil yolculuğumu 5.000 ortalama ile bitirdim...
Yakıt tüketimi ile ilgili aracın başlığında yazdıklarım... :)
Arkadaşlar merhaba;
Dün akşam itibari ile 9 günlük tatilimi bitirdim ve İstanbul'a geri döndüm...
Bu süre zarfında aracımla 2000 km yol yaptım... Yolculuğumda ilk istikamet BURDUR üzerinden Antalya KAŞ tı....
B yolculuğumda genelde 80 - 110 km aralığında gerçekleştirdim ve benzin ibresi ışık yanana kadar 810KM yol yaptım... Buradaki ortalamam gerçekten istediğim ve beklediğim değerlerdi. BU süreçteki yakıt ortalamam 4,938 Litre 0,242 Kuruştu... Yolculuğun ilk 350 km si 80 olarak geri kalan kısmını 110 ortalama ile tamamladım. yaklaşık 70 km sı KAŞ içerisinde yapıldı.
İkinci güzergahım KAŞ merkezden aydın izmir üzerinden Altınoluk idi... Yine bu yolculuğumda yaklaşık 33 Litre kadar benzin harcadım. AYDIN - İZMİR otobanında min 140 max 170 olacak şekilde yol aldım. Bu yolculuğumda hızım son 60 km hariç 100 ün altına inmedi.5,3 Litre 0,263 Kuruş ile yolculuğumu tamamladım.
Üçüncü güzergahım ALTINOLUK - İstanbul arasında idi. Topçular iskelesini kullnarak geçiş sağladım. Bursa Otobanı 140 ortalama ile gerçekleştirdim. Genel ortalamam 90-110 civarında idi hız olarak. Bu yolculuğumda da 22,5 litre civarında yakıt tüketimi gerçekleştirdim. ortalama 5,000 Litre ortalama ve 0,240 Kuruş tüketim değerlerinen eriştim.Burada ortalamayı yükselten neden Topçular iskelesinde sıra bekleyip çok fazla dur kalk yapmam ve sonrasında gece olmasına rağmen ***** e-5 trafiği
Bu yolculuğumun yaklaşık 1000 km sinde klima 2. kademe açıktı. bahaj yüklü ve 2 kişiydik.
Uzun yolda herhangi bir sıkıntı yada problem yaşatmadı. sağolsun devirli kullandığım içinde herhangi bir rampa yada sollamada beni zorda bırakmadı. Keçi gibi heryere girdi ve çıktı. bu nedenle artık benim gözümdeki lakabı dağ keçisi... Ve kapılara logoda yaptırcam Hız sabitleyici bu yolculuğumda çok ararım diye düşünmüştüm ancak sağ bacaktan yana sol bacak ciddi anlamda ağrı yaptı Kaş'a giderken nedenini anlayamadım. Bence aracımın en büyük eksikliği kol dayamaydı
Güzel bir tatil oldu... KAŞ ile ilgili detaylı yazımıda daha sonra paylaşacağım.
İci geçmiş berkayın :D
200 TL mazot ile 948 Km iiimi beyler.
Hala iyimi diyosun haci emmi arabaya benzin döktüm yakmaya kiyamiyorm o kadar pahali benzin :D
Mükemmel bir deger Samet :)
arkadaşlar bu arada çekyat altından kalma malzemeler buldum :D içlerinden corsa D için 5 cm eibach spor yay mevcut isteyene verelim :)
başka bişeyler varmı çorsa için alalım :D
Uyuyor kim yapti kac para :D
basıkaracta serhat abi yapmıştı.patlak,çatlak yok dişlerini ve somunlarını değiştiricem öyle teslim edicem son 400e veriyorum :D
üzerinde 2 tanede sıfır amortisör takozuda var unuttum :D