hayatımda bugüne kadar duyduğum en saçma bahane.
ne biçim hayal gücü var senin yeni ustada böyle ?
Printable View
Arkadaslar Eskisehirde biz bu isi cozemicez anlasildi cok bunaldim arabadanda sogudum Arabayi boylece saticam uygun fiyatada vericem baska yolu kalmadi yarin satiliklara koyarim siteden birine gitsin bari kafayi yicem ugrascak zamanimda yok iyice sinir oldum belkide cok basit bi ariza var ama bulamiyoruz hayirlisi olsun artik ilk gelene vericem gitsin
ne istiyorsun araca
valla durumuna üzüldüm
bir arızanın bu kadar bıktırmaması lazım
eminim saçma sapan birşeyden o
yokmu hiç istanbulda tanıdık tamirci falan ?
kesin biyerde kablosu koptu bulamıyorlar bakmaklazım tektek
topraklama bağlı mı motora? onu kontrol ettiniz mi?
arabadan soğuyacak bir şey yok çalışır neden çalışmasın yeter ki düzgün şekilde kontrol edin sensörlere tekrardan bakın bence
Bu. Arabayi yaparsa osman yapar..birmotun en kalifiye ustasiydi..yillardirda sanayide dukkani var..7 ay once istifa etti..benim alfaya ve tanidigim herkesin arabasina o bakiyor..on numara usta dukkanin yeri hondanin onundeki egsoz muayeneden saga don 200 m ilerde massey ferguson yetkili servisinin karsisinda kardesler oto..kardesi aslan ve babasi..calisiyorlar..hic dusunme halleder bemn kefilim..
Vallahi soguttular ya topraklamayida kendim kontrol ettim suandada arabayla ugrasacak zamanim yok ustaya gidiyorum basinda duramadigim icin dogru durus ilgilenmiyolar 1 ay sonra islerim yavaslar ya arabayi cekip bekleticem boyle yada bu sekilde satip gecicem bi kac gune resimlerini ceker koyarim buraya siteden biri alsin bari
Arkadaşlar uzun süredir yazamadım Aracı çalıştırdık 2000 tl param gitti durduk yere bi üst kapak contası 2000 tl ye mal oldu,
Ankaradan komple beyin+immo+anahtar set aldım 1000 tl ye araç yine çalışmadı, sensörler yeni beyin yeni yine ateşleme yok çıldırcaktım artık ve en son sente ayarına tekrar baktık 2 diş kaçık olduğunu söyledi usta yerine getirdi ve tek marşta çalıştı araç aklınızda olsun sente kaçıksa ateşleme yapmıyormuş bu araçlar ve sente ayarınıda herkes yapamıyormuş