User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Audi TT cabrio

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Audi TT cabrio

2000-2003 model arası kasasındaki tt cabriolar 1.8T veya T Quattroların kronik sıkıntısı vs varmıdır ? nasıl araçlardır ? bilen eden varsa bilgilendirebilirmi örnek olsun diye link veriyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84496039/detay
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direksyondan tahmin ettigim kadariyla alti siyah olan araba olabilir, birde beyaza boyanan var, llp640 rengi olan fume 180 2 ceker ama quattro gorunumlu olanlati alirsan baya bir kronik sorun ile karsilasabilirsin

Bayan ilk sahibi quattro fume vardi satilik o arac gercekten temiz diye biliyorum kronik sorunla karsilasmazsin
    Sanirim para kofte oranini anlamissindir.

1.8t'lerin alayinin kronik.sorunu maf sensoru'dur.degisirmek zorunda.degilsin az gider cok yakar.

Bunun disinda tamiri.olmayan.cok.para tutan kronik sorunu yoktur, 1.8t yi bilen adamnuzaktan gorunce anlar zaten, ornegin kapiyi anahtarla acmazsan surekli.uzaktan kumanda.kullanirsan hafif kitlenir.bilen 2 dakkikada acip yaglayip geri takar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direksyondan tahmin ettigim kadariyla alti siyah olan araba olabilir, birde beyaza boyanan var, llp640 rengi olan fume 180 2 ceker ama quattro gorunumlu olanlati alirsan baya bir kronik sorun ile karsilasabilirsin

Bayan ilk sahibi quattro fume vardi satilik o arac gercekten temiz diye biliyorum kronik sorunla karsilasmazsin
    Sanirim para kofte oranini anlamissindir.

1.8t'lerin alayinin kronik.sorunu maf sensoru'dur.degisirmek zorunda.degilsin az gider cok yakar.

Bunun disinda tamiri.olmayan.cok.para tutan kronik sorunu yoktur, 1.8t yi bilen adamnuzaktan gorunce anlar zaten, ornegin kapiyi anahtarla acmazsan surekli.uzaktan kumanda.kullanirsan hafif kitlenir.bilen 2 dakkikada acip yaglayip geri takar.
    alınıcaksa 4 ceker quattro alınmalı yani yakıtları ne durumda
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maf sensörü düzgün bakimlari yapilmis yazilimli tt en dusuk ortalama 9.lt sehir ici 10-10.5 gazlarsan 11 civari, surekli b.unu cikartirsan 13.5

Bu güçte spor bir arabanin 1.6 kadar yakmasi cok iyi aksini kimse soylemez zaten.

Ama turşu arabalar ne problem cikarir ne yakar tahmin edemiyorum. Sonuçta senesinde uzay paralara satilan arabalarin bugun ucuz olmasi düşündürücü.

Siyasada ayni marka modelde arabalar 8.000tl yede satiliyor 25.000tl'yede

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maf sensörü düzgün bakimlari yapilmis yazilimli tt en dusuk ortalama 9.lt sehir ici 10-10.5 gazlarsan 11 civari, surekli b.unu cikartirsan 13.5

Bu güçte spor bir arabanin 1.6 kadar yakmasi cok iyi aksini kimse soylemez zaten.

Ama turşu arabalar ne problem cikarir ne yakar tahmin edemiyorum. Sonuçta senesinde uzay paralara satilan arabalarin bugun ucuz olmasi düşündürücü.

Siyasada ayni marka modelde arabalar 8.000tl yede satiliyor 25.000tl'yede
    anladım bilgilendirme için teşekkür ederim
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)