Arkadaslar araca egsoz yapmak istiyorum ancak cok hafif bi aes lazim aracin icinde duyulmayacak disarida cok az homurdanacak nasil boyle bir ses alirim yardimci olabilecek olan var mi)
Arkadaslar araca egsoz yapmak istiyorum ancak cok hafif bi aes lazim aracin icinde duyulmayacak disarida cok az homurdanacak nasil boyle bir ses alirim yardimci olabilecek olan var mi)
aslında düşündüğüm şey hiçbirşeyi ellemeden son susturucuyu değiştirmek ama çok ses çıkar diye korkuyorum polislerle sıkıntı yaşamak istemiyorum az ses çıkaracak çift çıkış komple krom bir son susturucu var mı bildiginiz
Anıl ben kat.ı söküp yerine orta susturucu attım. sona da ankara işi el yapımı egzoz. ses biraz fazla ama istediğimin de bir tık yukarısı oldu. egzozu yapan usta son çıkış borularının çapını istediğimiz ölçüde ufaltıp sesi kısabiliriz dedi. tabi yolumuz Ankara'ya düşerse veya aklımıza eserse. arkadaşların dediği gibi öndeki kübik şekilde olan kat iptali ve sona m3 değişik bir hava estiriyor, senin istediğin gibi derin ve homurtulu bir ses veriyor. 318'lerde bile iyi oldu, denesen pişman olmazsın diyorum. tekrar hayırlı olsun, kolay gelsin...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
teşekkürler o halde Sona M3 susturucu koyalım ama hala anlayamadıgım şey e34 te katalizör nerede ? ben göremedim![]()
M3 son ses olarak rahatsız etmez bastıkça ses veriyor![]()
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)