User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: golf 5 camber nasıl ?

snaphanar
    Misafir

golf 5 camber nasıl ?

merhaba arkadaslar 2006 model golfum var arkalar 10 ofset onler 8,5 ofset jantlarım var arka janta camber yapmak ıstıyorum yanlız nasıl yaptırcam bılmıyorum rot balanscıya gıt dedı bı arkadas hemen hallolur dedı sızce dogrumudur bı yerdede kaynakla fln oluyo ıyı olmaz dıye duydum nedır ne degıldır tam anlıyamadım sızce nasıl yaptırırım cok hafıften vermek ıstıyorum camber kıtı fln mı var yoksa ?

desteklerınızı beklıyorum saygılar arkadaslar

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rot balanscıda halledebilirsiniz.

Bende kendi aracımda rot balanscıda yaptırmıştım.

Ama benim yaptırdığım camber ayarı dışardan çok belli olucak kadar değildi.Daha fazla camber açtırılırmı onun hakkında bilgim yok deneyen arkadaşlarım abilerim daha net cevap verirler.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınızın süspansiyon tasarımına bağlı olarak rot balanscıda yapılabilir de yapılamayabilir de.

LVIII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rotcudan aman aman bi kamber bekleme belli bir oynama yapabilir o kadar oda seni tatmin edermi bilemem , aracin basikligi ne durumda bilmiyorum ama arac basildikcada kamber vermeye başlar.. bunlarin yani sira ebaydan kamber kiti bakabilirsin veya kamber ayarli coilover falan alabilirsin
    OĞUZHAN KIZILTOPRAK

efef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaseciye gideceksin o istediğin gibi ayarlar,yalnız yaptırdıktan sonra kontrol ettir iki tarafında aynı olup olmadığını ekstradan cok açtırmanı tavsiye etmem bi süre sonra lastik iç taraftan cok yemeye başlıyo ama o arabaya cok yakışacaktır arkadan görüntüsü kesinlikle tamamlanır

snaphanar
    Misafir
    Herkeze cok tesekkurler yardimlari icin istedigimm kamber cok hafiften olsn istiyoruum aracimin rsimleri altta aslinda hicbiyere foto koymuyorum ama kamber ayari icin gerekli oldugundan koydum sizce bu basiklikta bu jantlarla arkaya cok hafiftan kamber nasil olr ??

Herkeze tesekkurler yardimlari icin

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hafif bi kamber yakışır ama abartıya kaçmamak gerek.

snaphanar
    Misafir
    Yok zaten cok hafiften istiyorum ufak bi kamber benim tam istedigim ayar aman aman lastik yariya dussun istemiyorum gecen bi golfde gormustum hafifden gozum kalmisti onun gibi olmasini istiyorum

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    öncelikle şunu söyliyim 0.8-1.0-1.3/4 derece kamberi vs gözle göremezsiniz ki zaten.Ondan dolayı min 1.8 yapılcak desek oda abartı olcak(ki izin vericek mi yürüyen aksam oda meçhul) yok yere yürüyeni elleme derim (tavsiye sadece)..
    - K -

________
    Dr.Ecu

snaphanar
    Misafir
    Cok hafifen istiyorum zaten bole aman aman degil trafikde gordugum golfde bole azicik vardi ancak arabanin arkasindan tekere dik bakinca belli oluyodu bende ayni oonun gibi olsn istyorum cok fazla kamber olmasi hem araba hem lastik icin zararli zaten sizce rot balanscida yaptirsam ayarini sonuna kadar actirsam ne kaddar egim elde ederim ?

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf e nasıl yapılıyor kamber kit imi var rot balansçı nasıl yapıcak gidip görüştünmü ben yapılamaz die biliyorum belki salıncak yamltularak yapılır sonra geri dönüşü olmaz ama

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf 5 arkada kamber ayarı vardı hatırladığım kadarıyla ? rotcu hatta iyi bi lastikçide halledebilir
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)