valla 2008 kadarmı bılmemede bız sanırım 2008 kullandık yok oyle bır sarma rampa yukarı falan kopek gıbı gıdıyorudu
Printable View
valla 2008 kadarmı bılmemede bız sanırım 2008 kullandık yok oyle bır sarma rampa yukarı falan kopek gıbı gıdıyorudu
sesini hiç beğenmiyorum birde annemde c1 1.0 3 silindir var ondan dolayıda bi önyargım var açıkcası
internette çok tutarsız yazılar var bi kısım çok az yakıyo yazmış diğerleri max 550-600 km gıdebılıyorum yazmış o biraz kafamı karıştırıyo açıkcası
olmadı bide behsat amirime baglanalım :D
valla bızde 1 ay kullandık cok ıyıdı 2010 du 25 tl ye 125 km gıdıyordum rahat kasmadan ama basınca bıraz yakıyordu ama cok serı rahatlıkla 200 goren bır araba esplısı alınır bence zevklı cok kullanımı :)
3 silindir gazlarken gayet güzel bir sesi var ve araç içinde normal çalışırken duymuyorsnz bile :D bir de kendim kullandığım için söylüyorum yakıt olarak inanılmaz memnunum, 75 hp ama 190 torku var ve çok yeterli, 4-5 kişiyle bagaj dolu klima açık gayet 4. viteste 100 e sabitleyip belen yokuşunu çıktım, iskenderuna hataya gelen bilir. yazılım yapılsa inanılmaz zevkli olur ama benim göz yükseklerde diye satıyorm
2011 110HP 1.5 CRDİ Mode Paket Abs+Esp-Çift Airbag-Ön-Arka Fren Disk vardı yaklaşık 5-6 ay kullandık yol tutuş herkezin dediği gibi sıfır.Araçta toplamda 300-350 kg gibi bir ağırlık vardı klima açık 4 kişiydik 200-220 gördük ama tabi araba yerden kesilmişti artık öteki dünyanın yolunun yarısına gelmiştik o derece ama gidişi ara hızlanmaları vs 10 numara gerçekten 110 hp'nin hakkını veren arabalardan biri yazılımla 130-140 hp olsa nasıl gider artık dururmu bilmiyorum.4. vites 140-160 arası rahat görüyodu...
Düşünüyorumki ama yayla basılıp , geniş taban lastik takılırsa gerçekten 10 numara bir araç olur yol tutuşu anlamında daha sağlam basar yere
era'nın esp'li olanını tercih etmeniz de yarar var.
Abi bende var 1.4 benzinli olanı tam f/p arabası. Başınızı ağrıtmaz kesinlikle. Ama yol tutuşu daha iyi olsun isterdim. :)