Selam arkadaşlar.
bilginiz varmıdır ? ön panelinde değişmesi gerekmektemidir bu işlem için ?
yoksa sadece
* kaput
* sağ-sol çamurluk
* far
* tampon
yeterlimidir ?
Selam arkadaşlar.
bilginiz varmıdır ? ön panelinde değişmesi gerekmektemidir bu işlem için ?
yoksa sadece
* kaput
* sağ-sol çamurluk
* far
* tampon
yeterlimidir ?
Kaputa ve farlara dokunman gerekmez.
Tampon yatay şekilde yarıdan kesilir alt kısmına makyajlı kasa tamponu monte edilir.
Böylece üst kısım aynen kalır alt taraf makyajlı olur.
Yok illa farları değiştireceğim dersen Çamurluklar, kaput, panjur ve tampon komple değişecek. Ya da düzgün bir usta orjin kaput ve çamurluklara fiber ve kaynak gücünü kullanarak girişecek.
internetten baktıgımda ikisininde stok kodları farklı ama yinede bilemedim. bilen biri varsa ciddi ya girişicem yada girişmiyeceğim. önemli olan şu an bu.. ön panelin değişmeye ihtiyacı varsa hiç girişmeyeceğim.
teşekkür ettim.
Ön panel konusunda kesin bir şey söyleyemiyorum ama
Alttaki linklerde bir çok parçanın ölçüsüne kadar şemaları bulabilirsin.
1998
1998 HONDA CIVIC Original Honda Parts | Lings Honda | Honda Cars
2000
http://www.hondaoriginalparts.com/ho...p?mod_01=11859
ön panel değilmesine gerek yok.
seçenek 1 : sizin tamponunuza makyajlı tamponu adapte edilir fakat bu şekilde farlar yine eski görünüm olarak kalmak zorunda.
seçenek 2 : kaput çamukluklar tampon ve farlar ile tamamen ön tarafı makyajlıya çevirebilirsin.
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
ön panelin değişmesine gerek yoksa sanırım çevireceğim bu şekilde. tamponu bende düşündüm kesip biçmeyi ama farlar değişmeyince çokta değişmeyecek.. mantıklı olan kaput çamurluk tampon far 4 lüsü..![]()
yanlış anlaşılma olmasın ön paneli kesin değiştirmeye gerek yok değilmi ? sonradan süpriz çıkmasın parçaları aldıktan sonra.
eğer sadece tamponu mkyajşı yapıcaksan kesip biçmek mantıklı ama kafa komple makyajlı olsun diosan 2 çamurluk kaput farlar komple tampon ve büyük ihtimal panelde olablir tam net bilgim yok ama mantıken düşünürsen farın ayakları paneli karşılamayabilir en iyisi tamponu sök makyajlı kasanın farını panelin üzerine monta etmeyi bi dene derim en garantisi bu ?
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
aslında en mantıklısı bu eğer net bi bilgi buradan gelmez ise.. net bilen yada deneyen biri var ise mutlaka yardımcı olur.. bunada gerek kalmaz.. far ayaklarında bi farklılık varmı aslında en mantıklısı onlara bakmak. belkide aynıdır ayaklar far yanlardan farklı sonucta
panel deyişmiyo ama biraz modifiye ediliyo öle hatırlıuyorum cünkü bende yaptım.kaput camurluklar tampon far panjur vsvb
zevkler ve renkler tartışılmaz ama, eskisi bence daha güzel, hiç uğraşma
arkaya güzel bi stop lambası, 10 numara olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)