kendin zaten yazmıştın arabanın nesi olduğunu, bu kısımları da yazsaydın da herkes sorunun nerede olduğunu anlasaydı...
'the_patriot
BMWTeaM
Üyeler
Pip
441 posts
0 warning points
Yazma tarihi: 09 October 2012 - 06:40 PM
hataydan ankaraya donerken hararetımın yukseldı
pozantı otoyolunda saga cektım ve kaputu kaldırdım borular acaıp şiş ve radyator dekı hava alma vıdasını actım havasını aldım
ve yaklasık 4 lıtre su ekledım
tabı hararetle beraber aracım teklemeye basladı gaz yemedı ve atesleme olabıldıgıne bozuldu ve sonunda stop ettı
eyvah bu arac bı daha calısmaz dedım
suyunu felan tamamlayınca bastım calıstı ve pozantı merkeze kadar gıttım
durdum bı lokantanın onune kaldırdım kaputu havada bayagı bı serındı arac serınlesın dedım ve bıde yemek v.s oldu
aradan 45 dk gectı aracın yanına gıttım aklıma yag a bakmak geldı ve baktım aracta gram yag yok
4lıtre 10/40 aldım koydum yag sevıyesı normale geldı ama oncesınde yag lambasını hıc yakmadı ama yag lambası şarj lambasına gore gec sonuyordu
ve yag degısımınden sonra max 2500km yol yapmıstım
neyse yagı tamamladım suyu tamamladım aracın calısması normal ama bu seferde gaza basınca motordan tuhaf bı ugultu ve aracta cekıs namına bısey yok
yanı ha şahın dogan kullanıyosunuz ha 528i
hatta suanda lpg de buyuk vıteslerde tekleme yapıyor benzınde o tekleme yok
ama araba ılk harret ve tekleye tekleye stop ettıgınde benzınle kullanıyordum
sanıyorum benım vanos tamamıyla bozuk ama bu kadar yag eksılltmesı nedendır
sılındır kapak contasıda yuksek ıhtımalle bı yerınden yara aldı yırtıldı atesleme odalarına su yada buhar kacırıyor
dha once vanos tamırı yaptırmadım ne kadara mal olur ve sılındır kapağı tamırı '