Bağlantıda, soket girişlerinde bir problem var muhtemeln. Sökebiliyorsanız.
Sağı sola takın öyle deneyin bakalım aynı sorunu verecek mi?
Printable View
Bağlantıda, soket girişlerinde bir problem var muhtemeln. Sökebiliyorsanız.
Sağı sola takın öyle deneyin bakalım aynı sorunu verecek mi?
fix ledli stop sorunu degiştirebilirsen degistir hic ugrasma derim...
ModVtec arkadaşımızın konusuna da yazmıştım.. Dediğiniz olay stobun içinde bulunan kibrit kutusu kadar olan siyah plastik kutudan kaynaklanıyor.. Yani modül.. Bunun görevi direnç sağlamak ışık şiddetini ayarlamak vs vs.. Bunu iptal edip iyi bir elektrikçi herşeyi ayarlayabilir.. Aynı sorun bende de vardı ali.. Direk aynısı.. Ve Saolsun İsmail usta durumu izah etti bana.. Tamir olamıcağını açıkladı ve güzelce çözdü modülü iptal etti şuan gayetde memnun bir şekilde kullanıyorum.. Bu tüm ledli stoplarda meydana geliomuş.. Tamamen malzeminin kalitesizliğindenmiş.. TEk zararı var modülü iptal etmenin.. LEd ömrü azalıyormuş.. İyi bir led hiç bir şekilde sorun yaşatmazmış.. GErçi ben iptal ettireli 4 ay dan fazla oldu ve sorun yaşamadım ledlerden yana :)
aynı sorun bendede varve sol kısım.garantili oldugu icin icindeki zımbırtıyı deistireceklermiş bakalım..
Uzun bi aradan sonra konuyu tekrar hortlatıyım . Ledli stoplarımda sorun başlamıştı. Şuan tekrar düzeldi . Tamirini yapabilen arkadaşlar var mı ? Nasıl olduğunu tarif edbilirler mi ? 206 için
sorunu bende yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum devre elden geçti açıldı kapandı düzelmedi kondansitör bağladık ledler daha canlı yandı frene basınca sorunda çıkarmadı ama bu sefer araç ekranda hata verdi yüksek akımdan dolayı şimdi tekir bekir geziyorum bir ara yeni elektrikçime göstericem hallederim getir demişti.yani benim olayım aracın akımından büyük ihtimalle dizel astralarda akım sorunu var diye biliyorum.