s.a. bı bmw 325i var arkadaslar 88 model antalyada arabanın gecmısını bılen bırılerı var mı
Connecting site...
arac bu fıyatta bu arkadaslar sızce nasıl?
s.a. bı bmw 325i var arkadaslar 88 model antalyada arabanın gecmısını bılen bırılerı var mı
Connecting site...
arac bu fıyatta bu arkadaslar sızce nasıl?
Bu tarz arabaların geçmişi baya kabarık oluyor![]()
Bu plaka beyaz Spoiler le mavi şeritli bir e30 da idi.Renk değişimi yapılmış mı bir sorun.
Herkes malının değerini kendi biçer![]()
pek 17.5 edecek gibi durmuyor
bu aracada bakabilirsiniz
Connecting site...
konyadaki araç daha iyi duruyor bence de.
Konya'daki daha güzel bence de ancak göstergeler?Hareketliyken mi çekilmiş yoksa bir sıkıntı mı var anlamadım? Hem devir hem de hız göstergesi saat 12 yönünde.
![]()
Onun sekli oyle m3 ler icin yapilmis aksesuar bir gosterge.Ama bu orjinal mi bilemem.Baslangic 12 yonunde ve devir gostergesinin altindaki ekonomi gostergesinin yerine yag basinc gostergesi var
aynen bende ona dikkat ettim yazılarıda ters kadrandaki fotoğraf ters olsa bmw yazısıda ters olurdu bide.
BMW'de bu çeşit bir gösterge olduğunu bilmiyordum açıkçası. Ancak çok cazip geldiBulup E34'e uydurabilir miyiz acaba?
Aha da buldum : http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...35496318/detay
Orjinal olmaz ama olsun. Çok iyi be..
Bu ilandaki de kadran etiketleri yapistirilip gostergelerin yonu degistirilmis.Ayrica ekonomi gostergesi var.Onun yerinde yag gostergesi olmasi lazim ayrica e34 e uydurmak zor.Onun yerine e34 e gore olan stickerlar vardir.Hatta alttan isikli plazma gostergebstickerlar var.Ama plazma mi ne deniyordu tam emin degilim
88 model araclar bile 200 bini devirmemis cok ilginc!
Bence de bordo daha diri
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Yalniz 1 fark var ilandaki makyajli yani genis stop plastik tampon,bu arac eski tip 87 ve oncesi.Ayni arac olmayabilir.Tabii arkadan darbe alip ta m40 olarak toplanmadiysa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)